Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 28. 9. 2020.

| Sport

Pojačani Svrljižaninom Vasićem, KMF Zufo iz Bujanovca cilja Prvu ligu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
savić
Pojačanje iz Prve lige; foto: privatna arhiva

Sezona je počela u Drugoj futsal ligi, a dobru sezonu i visoke ambicije KMF Zufo iz Bujanovca najavio je pobedom u 1. kolu nad ekipom Banjice (4:3). Bujanovačka ekipa dovela je nekoliko pojačanja, a izdvaja se dolazak Viktora Vasića iz prvoligaša, niškog Vintersporta.

Ekipu su napustili Igor Stefanović, Miloš Petrović i Petar Marjanović, a ljubitelje futsala u Bujanovcu obradovao je ostanak kapitena ekipe Enisa Isenija koji će, uz nekoliko pojačanja, pokušati da ostvari dugogodišnji cilj tima - ulazak u najkvalitetniji rang takmičenja.

Zufo je vratio Dušana Spasojevića i Miloša Dimitrijevića, a najveće pojačanje kluba je dolazak Viktora Vasića iz niškog Vintersporta.

Kapiten kluba Iseni kaže da dolazak Savića pokazuje ambicije kluba u ovoj sezoni.

Kao i svake godine, ambicije su najviše, a to je sada ulazak u viši rang. Zato smo ga i doveli, znamo da je odličan igrač. Sada imamo po 2 igrača na svakoj poziciji, pripremali smo se dobro i očekujemo dobre rezultate - kaže Iseni.

U 1. kolu Bujanovčani su savladali ekipu Banjice sa 4:3, a utakmicu 2. kola igraju večeras u Bečeju protiv istoimene ekipe. Da su ambicije ekipe visoke, pokazuje i podatak da je ekipa u Bečej stigla dan pre utakmice, kako bi se odmorili i pripremili za meč. savić Očekuje dobre rezultate; foto: privatna arhiva

Da su im se ambicije poklopile, kaže za Južne vesti i Vasić i očekuje da se naredne godine prvoligaški futsal igra u Bujanovcu.

Došao sam na poziv trenera Jovana Cvetanovića, sa kojim sam sarađivao ranije. Igrači i ekipa su dobri, atmosfera je dobra. Pobedili smo prvo kolo, ambicije su Prva liga. Voleo bih da uđemo, ambicije su tu. Zadovoljan sam uslovima, uprava i atmosfera oko kluba je dobra - kaže Vasić.

Prvo kolo igrano je pred praznim tribinama, pa nekadašnji futsaler KMF Radnički i Vintersporta još nije osetio atmosferu u bujanovačkoj hali koja, kada je dozvoljeno prisustvo gledalaca, gotovo uvek bude dupke puna.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: