Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 18. 6. 2021.

| Sport

Ponudili besplatne ulaznice, pa objavili da reprezentacije u "Čairu" igraju bez publike

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
hala cair
Utakmica i vakcinacija; foto: JV/Lj. J.

Iako su iz Rukometnog saveza Srbije u jutarnjim satima objavili da će se u nedelju na biletarnici hale "Čair" deliti besplatne ulaznice za prijateljsku utakmicu između reprezentacije Srbije i Severne Makedonije, ipak će se, prema najnovijoj objavi, igrati bez gledalaca. Razlog je, kako navode, što će u hali za vikend biti organizovana vakcinacija.

Rukometna reprezentacija Srbije će u subotu i nedelju odigrati dva prijateljska meča protiv selekcije Severne Makedonije u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, ali ipak bez publike.

Iako je pre nekoliko sati Rukometni savez Srbije objavio da će utakmicu u nedelju moći da gleda do 1.000 navijača uz besplatne ulaznice, sada je ta odluka promenjena.

Rukometni savez Srbije sa žaljenjem saopštava da će prijateljske utakmice između rukometnih selekcija Srbije i Severne Makedonije, koje su na programu u subotu, 19. juna i nedelju, 20. juna 2021. godine u SC Čair u Nišu biti odigrane bez prisustva gledalaca - piše na zvaničnom sajtu Saveza.

Razlog je navode to što će biti organizovana i vakcinacija u "Čairu", pa očekuju veliki broj zainteresovanih ljudi za imunizaciju, ali i utakmicu.

Rukometni savez Srbije je nažalost prinuđen da utakmice Srbija - Severna Makedonija organizuje bez prisustva gledalaca kako bi se sprečili potencijalni organizacioni problemi i ugrozila bezbednost posetilaca i lica koja se vakcinišu - dodaju.

Tehnički je neizvodljivo, ali je i malo vremena da se, kako kažu, na bezbedan način organizuje poseta gledalaca i onih koji se vakcinišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    17:50 // 19. 6. 2021.

    Kakvi gulanferi ! Da nije tuzno, bilo bi smesno !

  • Smuk

    15:36 // 19. 6. 2021.

    Barem će im bude prosek plate 590€ ! Šta ih briga za utakmicu !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: