Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:55, 24. 9. 2018.

| Sport

Poraz Dinama u Kruševcu, Antić ponovo ljut na sudije

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
fk dinamo foto vanja keser
Sledi Kup Srbije; foto: JV/Vanja Keser

Kao "bruku i sramotu" okarakterisao je trener Dinama Dragan Antić suđenje na meču u Kruševcu, koji je njegov tim izgubio od Napretka rezultatom 3:0. Na utakmici 9. kola Superlige Vranjanci su bili ljuti zbog penala dosuđenog Kruševljanima, nakon koga je na kratko i meč prekinut.

Sporni trenutak desio se u 25. minutu, kada se Ibrahim Ndiaje "ušetao" u kazneni prostor Vranjaca, Dušan Lalatović pokušao da ga izblokira, ali je Senegalac pao, a sudija pokazao na belu tačku. Nakon izvođenja penala, ceo gostujuć tim ostao je po strani terena, dok se trener Dinama Dragan Antić raspravljao sa sudijom, izrevoltiran njegovom odlukom.

Ne mogu da opravdam katastrofano suđenje. Ovo je po ne znam koji put. Protiv Partizana su nas maksimalno pokrali. Dobio bi nas sada Napredak, ja sam ubeđen u to, međutim, ako je ovo penal, ja nisam šutnuo loptu u životu. Sa ovakvim suđenjem, Dinamo nema šta da traži u Superligi, ne znam da li da se takmičimo, razmišljao sam i da povučem ekipu, jer ovo je pljačka - bio je revoltiran Antić.

Sem spornog penala, domaćin ovog susreta pogađao je još u 18. i 64. minutu. Prvo je Nikola Eskić sa dvadesetak metara šutirao po zemlji, lopta se odbila o zemlju i otišla u donji ugao gola.

Poslednji pogodak za Napredak postigao je Aleksa Vukanović, pošto je pobegao odbrani rivala i lako zaobišao golmana Uroša Đurića, koji je istrčao u pokušaju da ga izblokira i ostavio prazan gol.

I Dinamo je imao svoje prilike, redom su dolazile nakon prekida, ali se golman Nikola Petrović ispečio svakom.

Sa jednom pobedom i osam poraza, Vranjanci su ostali na poslednjoj poziciji na tabeli. Šansu za popravak skora imaće u sledećem, 10. kolu Superlige, kada će ugostiti šabačku Mačvu.

Antić i ranije imao primedbe na suđenje, pogotovu u meču sa Partizanom

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: