Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:06, 9. 5. 2017.

| Sport

Poraz Kalče za kraj sezone

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Niški tim je u ovaj meč ušao značajno oslabljen suspenzijama i povredama igrača; foto: Vanja Keser
Niški tim je u ovaj meč ušao značajno oslabljen suspenzijama i povredama igrača; foto: Vanja Keser

Manjak motivisanosti, ali i sreće, niškom Klubu malog fudbala Kalča doneo je još jedan poraz, pa su zbog toga završili sezonu na 8. poziciji Prve lige. Oni su u poslednjem kolu izgubili u hali “Čair” od ekipe Deus Roloplast Mošić iz Sremske Mitrovice rezultatom 2:6.

Od samog početka niški tim je delovao mnogo borbenije i organizovanije nego u prethodnim utakmicama, a gosti su pokušavali to da nadoknade agresivnošću. Tako je u 3. minutu jedan od igrača iz Sremske Mitrovice uklizao Nikoli Stankoviću, pa je dosuđen slobodan udarac, što je on umeo da iskoristi.

Ipak, u nastavku se sve okrenulo, a utisak je da gostujući igrači nisu bili toliko bolji kada se pogleda čitav meč, ali su imali više sreće i bili precizniji pred golom. Siniša Dragić je prvo promašio zicer, jer je loše zahvatio loptu petom, ali se odmah iskupio jakim šutom za izjednačenje, čime je načeo mrežu Nišlija.

Nakon toga, ekipa Deus bila je nazaustavljiva, pa je Goran Jovanović pogodio dva puta, a Aleksandar Živanović imao je veoma lep potez, iz ugla terena, kroz veliki broj što svojih - što protivničkih igrača, pravo do gola.

“Zahvaljujući” tome što su mnogo puta pogađali prečku i stative, moral domaćih igrača potpuno je pao, a autogolom Stankovića, koji je pokušao da šutira preko svog gola kako bi ga odbranio, situacija se samo pogoršala. Do kraja je niški tim uspeo samo još jednom da iskoristi nepažnju protivnika i postigne još jedan gol.

Kalča je zbog ovog poraza pao sa 5. na 8. mesto, sa istim brojem bodova kao i ekipe od 5. do 7. mesta, ali i sa jednom pobedom manje u odnosu na njih, a ovim je za njih završena turbulentna sezona, puna problema sa igračima, uspona i padova.

Prva futsal liga, 22. kolo: Kalča Memoris - Deus Roloplast Mošić 1:3 (2:6)

Hala: Čair, Niš

Gledalaca: 250

Sudije: Marko Cvetković, Aleksandar Minić i Dejan Stajić

Strelci: Nikola Stanković (3. i 24. minut autogol), Siniša Dragić (5. minut), Goran Jovanović (11. i 36. minut), Aleksandar Živanović (14. minut), Dalibor Matejev (36. minut), Nenad Simić (37. minut)

KMF Kalča Memoris: Milan Đorđević, Nikola D. Stanković, Vladimir Ristić, Dalibor Matejev, Milan Miljković, Milan Pavlović, Miloš Đorđević, Bojan Janković, Bojan Živadinović

KMF Deus Roloplast Mošić: Alen Đokić, Aleksandar Živanović, Goran Jovanović, Zoran Jovanović, Dušan Todić, Nenad Simić, Branislav Živanović, Dušan Radović, Siniša Dragić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: