Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:34, 12. 5. 2012.

Poraz Radničkog u Zrenjaninu

radnicki fk, mancic ivab foto: Ivan Mančić

Fudbaleri Radničkog poraženi su rezultatom 1:0 od Banata u 29. kolu Prve lige. Niški tim zadržao prvu poziciju sa 2 boda više od Dnjeg Srema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Нишлија

    21:26 // 12. 5. 2012.

    Очајан сам и врло тужан због данашњег резултата. Ех кад би смо добили Напредак следећег викенда... Милош Симоновић заједно са Банковићем једини и раде нешто у управи.

    • Mirko

      00:02 // 13. 5. 2012.

      Ma bas Bankovic radi jedini u upravi, ali protiv kluba. pre dve godine smo isto tako kaznjeni zbog njega, sada smo zbog njega i velikih navijaca koji gadjaju sudije flasama izgubili 2 boda igrajuci bez publike a i sa krusevljanima cemo utakmicu gledati kroz zicu, kao da idemo u zooloski vrt. Sta mu vredi da pomaze kad kao krava ritne mleko i prosipa sve sto je uradio. Ne mogu da verujem da sada kada igramo najvazniju utakmicu i kada bi sigurno doslo 3000, 4000 navijaca da bodre klub mi to necemo moci zbog toga sto se on i jos neki u publici prave pametni.

    • goki

      08:50 // 13. 5. 2012.

      DAdadadadadada u pravu si sto posto da nije bilo Bankovica i Simonovica da se mesaju verovatno bi sada imali 10 bodova prednosti od treceg a 7-8 od drugog ali nebi bilo ovako interesantno da nije dilo njih dvojice koji su veliki strucnjaci i koji se mnogo razumeju u fudbal. BANKOVIC nebi bio BANKOVIC kad se nebi pojavio kad je najbolje i upropastio sve kad god se uhvatio za klub UPROPASTIO GA JE .

    • @ Nislija

      10:40 // 13. 5. 2012.

      Mozda si ti nislija,ali neupucen!!Niti Simonovic i Bankovic rade u interesu kluba,niti cemo da dobijemo Napredak

  • Uvek uz Real

    21:49 // 12. 5. 2012.

    igraci su debili,buljasi,neznalice,seljaci,retardi,majmuni,lazovi,neznalice,amateri...!
    muka mi je
    do juce su plakali za plate,dobili ste plate!
    sta sad radite?!

  • Miladin

    21:28 // 12. 5. 2012.

    Napred Sloboda Uzice

  • Milos

    20:22 // 12. 5. 2012.

    Ne,niste u pravu,vi ste ih branili a sada ih kritikujete...Kada sam pricao da su tetkea a ne fudbaleri,svi ste me ovde napali.... Iskreno,ova ekipa Radnickog nema sta da trazi u JSL,podhitno mora da se menja i da se dovede trener velikog autoriteta sa strane (nesto slicno sto je uradila Zelja u rukometu).Ovako mrka kapa,pa Napredak ako ovako nastavi ce pre da udje u JSL....

  • johny

    20:52 // 12. 5. 2012.

    nista ILIC nije kriv kriv je simonovic i uprava,ljudi kojima nije mesto u fudbalu pa pogledajte samo Radnicki Kragujevac od 3 mesta spade na 6 zbog politike

  • TBN

    19:56 // 12. 5. 2012.

    Pa nista,sta ima veze...rekonstukcija stadiona ionako ne ide nesto brzo....trebali su da odrade jedan protest od 20 minuta posto onaj od 2 nije urodio plodom....

  • NIšlija

    19:58 // 12. 5. 2012.

    Ako ti Iliću neznaš kako da izađete iz krize neznam onda ko zna!!!!

    • merak

      20:39 // 12. 5. 2012.

      Ja ne znam kako si ti imao prelaznu ocenu iz srpskog u osnovnoj...

    • Pera

      00:44 // 13. 5. 2012.

      zna Vladeta

    • Nenad

      15:24 // 13. 5. 2012.

      Bas si lepo pitanje postavio . Kako ga nije sramota da daje takve izjave jer dok on nije dosao mi niti smo bili u krizi niti je bilo dovedeno pitanje ulaska u JSL on je razbucao celu ekipu i citav ovaj neuspeh je licno njegov i treba odmah da podnese ostavku ako mozemo da udjemo u ligu inace dok su on i Bankovic tu mi nemamo srece a ni klub . NAJURITE TE NEZNALICE PODHITNO . Nije mi jasno kako je Simonovic toliko slep da ne vidi kakve saradnike ima oko sebe gurnuli su ga u propast. OVO JE SRAMOTA ZA KLUB A I ZA CEO REGION .

  • dejo

    20:32 // 12. 5. 2012.

    Sve ce da ode u propast, prosto da ne poverujes!!!

  • Todor......

    12:31 // 14. 5. 2012.

    Meraklije posto ste vi realni i znate da osudjujute uspehe i neuspehe nesto ne vidimo da ste nezadovoljni rezultatima novog i perspektivnog strucnjaka vi umesto njima i ljudima koji su nas doveli dovde da kopate grobove vi kopate igracima . Treba da vas bude sramota ti momci su vas dobeli dovde gde smo sada i vi to neznate da cenite . Ti isti momci su od petog kola prvi i nikada do sada nisu bili u krizi i nisu bili nespremni ,sada od jedared su igraci katastrofa . Zasto? Zato sto treneru treba alibi za neuspeh a najlakse je da se okrive igraci i napravi slika da oni ne vrede . CIRKUS

    • Milos

      17:45 // 14. 5. 2012.

      Todore ako si im objasnio posto se vide da su zaslepljeni svojim nerealnim razmisljanjima i komentarima . Citam ovde ovog nekog znalca koji se potpisao UVEK UZ REAL verovatno zbog toga jer je svo vreme uz klub i ove ljude oko njega sada sto su u klubu i cim ovako predstavlja igrace vidi se koliko voli klub ,jer tako ih dozivljavaju i neki clanovi uprave kluba . Samo mi jedno nije jasno kako to da do pre mesec dana ti igraci su imali 8 bodova prednosti od treceg a 4 od drugog i bili su dobri a sada od kada je stigo Murinjo na Cairu ekipa je nespremna nema spiceve nema igrace itd,itd to bi voleo neko da mi objasni . Ti isti igraci su bili i prosle polusezone i sada su isti samo je predvodnik drugi ali ovi predhodnici su pravili rezultat a sada je dosao covek koji ce nam pomoci da ne udjemo kao i kad nam je pomogo da ispadnemo to je bar jasno .

    • ZORAN

      11:58 // 15. 5. 2012.

      Ma o kojim bre Meraklijama vi pricate to su sve korumpirani manipulanti koji rade kako im BANKOVIC kaze i vidite dokle su dovele klub do raspada prave meraklije se ne ponasaju ovako kao oni ,kopaju grobove i napadaju igrace a kad igraci naprave rezultat oni skandiraju JEDAN JE BANKOVIC ZORAN pa to nema nigde zato smo i u ovakvoj situaciji gde smo . Umesto da najure sve te NEGATIVNE LJUDE koji unistavaju klub oni ih velicaju a posle su im igraci krivi a igraci ne mogu da ih smisle . MERAKLIJE PROMENITE MALO SVOJU PLOCU INACE NISTA OD SUPERLIGA .

  • Luka Laban

    12:31 // 13. 5. 2012.

    Gledajuci tabelu prva dvojica uopste nisu sigurni.Situacija se komplikuje....nadam se bez posledica za Radnicki.Bice svasta do kraja....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: