Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:52, 26. 1. 2022.

| Sport

Poraz Radničkog od Ružemberoka na drugom kontrolnom meču u Turskoj

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
radnički
Poraz u drugom kontrolnom meču; foto: FK Radnički

Nakon nerešenog rezultata sa poljskim Pjastom, fudbaleri niškog Radničkog poraženi su u drugom kontrolnom meču na pripremama u turskoj Antaliji od slovačkog Ružemberoka sa 2:1.

Šef stručnog štaba Radoslav Batak isprobao je nekoliko varijanti, imao je Radnički svoje prilike tokom meča, ali na kraju je trećeplasirani tim slovačke lige zabeležio trijumf.

Prvo poluvreme završeno je bez golova, a Ružemberok je poveo u 56. minutu preko Bobčeka. Na 2:0 povisio je Domonkos u 80. minutu, da bi Radnički svoj pogodak postigao u 83. minutu. Strelac je bio ukrajinski napadač Pavlov, posle odličnog prodora i asistencije Tomića.

Radnički je ovaj susret počeo u sastavu: Dujmović, Aksentijević, Ćirković, Savić, Jamkam, Pejović, Kovačević, Arsić, Mitrović, Mićibući i Kasalica. U drugom poluvremenu su igrali: Stevanović, Bjeličić, Pavlov, Mesarović, Ilić, Tomić, Spasić, Jovičić, Adamović i Bogdanović.

Niški tim će odigrati još četiri meča u Turskoj. Sa bugarskim Spartakom iz Varne 29. januara, ruskim Himkijem 1. februara i ruskim Torpedom iz Moskve 4. februara. Generalna proba će biti 5. februara protiv kazahstanskog Kairata, učesnika grupne faze ovosezonske UEFA Lige Konferencija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ružomberok

    08:39 // 27. 1. 2022.

    a ne Ružemberok.
    Znam, rođen sam tamo :-)

  • Projekat?!

    19:35 // 26. 1. 2022.

    Sram vas bilo sklanjate Kahrimana, a covek vas doveo na 4 (cetvrto) mesto! Kod vas u klubu ko je kapiten prvi napipa vrata! Mora da vamj e rekao istinu u oci i odmah sut karta!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: