Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 22. 6. 2022.

| Sport

Poraz Radničkog u prvoj kontrolnoj utakmici

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički pripreme
Poraz na prvom meču; foto: JV / Jelena Mišić

Na pripremama u slovenačkom Pohorju fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su od tamošnjeg prvoligaša Kopera rezultatom 3:2. Svih pet golova postignuto je u drugom poluvremenu, a niški tim je do finiša vodio sa 2:1.

Trener Nišlija Tomislav Sivić na teren je u prvom poluvremenu poslao sledeću postavu: Drobnjak, Aksentijević, Mlađović, Jovičić, Maka Gaku, Pejović Mesarović, Mićibući, Dimić, Jovanović i Štulić. Na početku drugog poluvremena sa klupe su ušli Mitrović, Petrov, Tomić, Arsić i Stevanović.

Tim iz Slovenije je poveo sa 1:0 u prvom minutu drugog poluvremena, a Radnički je za 60 sekundi izjednačio preko Petrova.

Mitrović je u 55. minutu doveo Radnički u vođstvo od 2:1, a potom je mladi golman Nišlija Stevanović odbranio penal.

Sivić je u 80. minutu na teren poslao Dušanića, Markovića i Živojinovića, a Koper je nakon toga dao dva gola i dobio ovaj susret.

Radnički, koji je od nedelje u Sloveniji, odigrati još četiri kontrolna meča.

Za 25. jun zakazan je duel protiv slovenačkog Radomlja, 28. juna će igrati protiv bugarske Marice iz Plovdiva. Meč sa rumunskom UTE Aradom biće 30. juna, dok je će rival Radničkom 2. jula biti poljski Slask iz Vroclava.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    21:15 // 22. 6. 2022.

    Ne ja isprobaju sve igrace;neka izgube sve pripreme utakmice...Ali neka odigraju remi sa "Zvezdom"I neka pobede"Partizan"u prva dva kola,bio bih presr

  • Mile

    16:55 // 22. 6. 2022.

    Uprava napolje

  • Bole

    14:49 // 22. 6. 2022.

    Najveca sramota i alibi izjava iz radnickog kako su usli mladi igraci i usledio je poraz.a protivnik nije ubacivao mlade igrace nego je igrao svih 90min hehe..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: