Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 18. 5. 2017.

| Sport

Poraz Radnika od Bačke

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik na Cairu
Surduličani uputili tek jedan šut u okvir gola; foto: Vanja Keser

Nakon što su u prošlom kolu obezbedili opstanak u ligi, manjak motivacije kod fudbalera Radnika je bio očigledan, mada su najavljivali da će se boriti do kraja. Tako su izgubili 1:0 u pretposlednjem kolu plej-auta od Bačke, koja je ovim trijumfom osigurala opstanak u najjačem domaćem fudbalskom prvenstvu.

Vrlo neobičan napad doveo je domaće u, kako se kasnije ispostavilo, presudno vođstvo. Naime, golman Ognjen Čančarević odbranio je prilično opasan šut, pa su se u trnutku svi igrači opustili, ali je lopta odmah vraćena pred gol Surduličana. Nemanja Ilić je zahvatio u vazduhu i poslao ka Marku Klisuri, a on izveo lagani volej, kome se Čančarević nije nadao.

U nastavku fudbaleri iz Surdulice nisu preuzimali inicjativu na sebe i retko su napadali iako su imali veći posed lopte. Za tazliku od njih, Bačka je stvorila veliki broj prilika, a krajnji rezultat bi verovatno bio i veći da golman Radnika nije bio na visini zadatka.

U poslednjem meču ove sezone, Radnik će dočekati Borac iz Čačka, tim koji je, kao i Surduličani, odlično odigrao plej-aut, nakon što je regularni deo prvenstva završio na poslednjem mestu.

Superliga, plej-aut, 36. kolo: OFK Bačka - Radnik 1:0 (1:0)

Stadion: Slavko Maletin Vava, Bačka Palanka

Glavni sudija: Milorad Mažić

Gledaoci: 2.000

Žuti kartoni: Zoran Švonja (79. minut) i Slobodan Vuković (51. minut)

Strelac: Marko Klisura (19. minut)

OFK Bačka: Nikolić, Ilić, Klisura, Bajić, Trivunović (od 90. Macanović), Balabanović, Bizmark, Švonja, Jevrić, Luković (od 64. Zečević), Varga (od 65. Bošković)

Radnik: Mladenović, Milovanović, Stanković (od 69. Radović), Adamović, Žakula (od 60. Vlahović), Jovanović (od 86. Vukasović), Pejčić, Čančarević, Gazivoda, Vuković, Zlatanović

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: