Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 3. 10. 2022.

| Sport

Poraz Topličanina i pored dobre igre i velike borbe na terenu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Borbenost nije bila dovoljna da se pobedi favorit, ekipa Dinama; Foto: Lj. M.

Velika borbenost i zalaganje uz dobru atmosferu i navijanje prokupačke publike u Blacu, nije bilo dovoljno da rukometaši Topličanina prirede još jedno veliko iznenađenje i savladaju po kvalitetu jednu od najboljih ekipa u ARKUS ligi, Dinamo iz Pančeva. Duel dve ekipe, od kojih se Prokupčani bore za opstanak, a Pančevci za vrh tabele, završen je pobedom gostujućeg tima 31:29 (18:16).

Trener Topličanina Zlatko Petronijević je nakon susreta bio zadovoljan prikazanom igrom svog tima, a čestitao je protivniku jer je ekipa Dinama u ovom trenutku bolja i kvalitetnija.

Naši protivnici nisu za potcenjivanje, to je vrhunska ekipa koja će se u ovom prvenstvu boriti za prvo mesto. Mi smo se dobro spremili i odigrali iako ima još mogućnosti da se igra poboljša, ako nastavimo u ovakvom ritmu nadam se da ćemo uspeti da izborimo opstanak- rekao je nakon meča Petronijević.

Ekipa Dinama je u Blacu došla kao favorit što je na kraju i opravdala, a li je u pojedinim trenucima bilo prilično neizvesno.

Igrali smo utakmicu nakon dugog puta, praktično pravo iz autobusa, ali nismo pobegli od uloge favorita i odradili smo dobar posao. Znali smo protiv koga igramo, da je domaćin motivisana i dobra ekipa i da se ne smeju potceniti, zato hvala ekipi što je odradila sve kako smo se dogovorili. Pobedu posvećujemo našem treneru Nenadu Kraljevskom koji je jako bolestan i nadam se brzom oporavku i povratku u ekipu- rekao je Duško Čelica, rukometaš Dinama.

Utakmicu 3. kola ARKUS lige Topličanin je kao domaćin igrao u Blacu, a za sedam dana putuje u Kragujevac gde ga čeka ekipa Radničkog koja je u ovom kolu u Leskovcu savladala Dubočicu i zauzima 6. mesto na tabeli sa 4 osvojena boda iz 3 susreta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: