Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:57, 17. 10. 2012.

| Sport

Poraz Železničara od Partizana

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-2664.JPG

Rukometaši Železničara iz Niša poraženi su peti put zaredom ove sezone. U petom kolu Superlige niški tim izgubio je 32:24 od Partizana.

Pred oko 700 gledalaca u sali škole "Mika Antić" rukometaši Železničara zabeležili su peti poraz ove sezone.

Železničar je odigrao dva poluvremena potpuno različito. U prvom se borio, uspevao da "hvata korak" sa šampionom Srbije, a u drugom potpuno potonuo i gubio i sa 10 golova razlike.

Nišlije su na početku imale i prednost 3:1, ali je serijom od 4:0 Partizan preokrenuo. Do kraja poluvremena domaći su uspevali da održavaju minimalnu prednost crno-belih.

U drugom poluvremenu bila je potpuno drugačija slika. Prvi gol u drugom delu Železničar je postigao tek u 39. minutu, a do tada je Partizan napravio seriju od 7:0. Do kraja Želja nije uspeo da stigne rezultat, pa je u petom kolu upisao i peti poraz što ga je ostavilo na dno tabele.

U subotu, 20. oktobra Železničar ima priliku da upiše prvu pobedu pošto dočekuje Napredak.

Železničar - Partizan 24:32 (14:16)

ŽELEZNIČAR: Bogdanović (8 odbrana), Pavlović, Petković, Milosavljević, Vasiljević 3, Mitić 1, Ranđelović, Kladarin 4, Rajković, Veljković 2, Mađar 3, Basarić 2, Đukić 4, Dolić 1, Stanković 4.

Sedmerci: 0/2
Isključenja: 10 minuta

PARTIZAN: Vasić, M. Radovanović (18 odbrana, 2 sedmerca), V. Ilić 1, Mešter 2, Radanović, Pavlović 3, Maksić, Žujović 3, Kajganić, Radivojević 10(2), N. Ilić 7, A. Radovanović 2, Ivošević 1, Mitrović, Popović, Marsenić 3.

Sedmerci: 2/3
Isključenja: 8 minuta
 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • navijac

    21:25 // 18. 10. 2012.

    cist amaterizam trening jednom dnevno pa kog mislite da pobedite .trenira ko kad stigne. .svaki mesec novi trener .igraci odlaze ,golmani nula sto ne brane zajedno mozda nesto i odbrane. .treba plata da se zaradi pa onda da se trazi a ne 5 kola 0 bodova .pustite opremu i ostalo niste vi manekeni ...... ne igra oprema nego znanje .... dovedite jos neko pojacanje .mozda nekog i pobedite ....

    • uprava

      01:25 // 19. 10. 2012.

      odakle baki, kad samo ovi hoce da igraju za dzabe. Ostali nisu budale.

  • cvrle

    14:23 // 18. 10. 2012.

    A gde su oni sto pricaju da vole niski sport i nece Partizan u Nisu i slicno da podrze zeleznicar i napune halu cair ?!?!

  • ГЈ

    13:02 // 18. 10. 2012.

    Реалност је реалност. Цветковић ће извући из њих максимум, у то не треба сумњати. Али су играчи ти који постижу голове.
    С друге стране, Цветковић, који врло пажљиво бира речи када износи своје ставове и размишљања,се похвално изразио о односу појединих људи у клубу што оставља какву такву наду за опстанак у лиги.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: