Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:13, 30. 5. 2021.

| Sport

Poraz Železničara za kraj sezone

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
RK Železničar
"Želja" sezonu završava na četvrtom mestu na tabeli; foto: JV / Vanja Keser;

Rukometaši niškog Železničara poraženi su na svom terenu u poslednjem 14. kolu Arkus lige od pančevačkog Dinama sa 35:32 (17:17). "Želja" sezonu završava na četvrtom mestu na tabeli, a ranije je odlučen nastup na međunarodnoj sceni.

Odigrao je Železničar poslednji meč u Arkus ligi ove sezone i tim Đorđa Teodorovića je na svom terenu poražen od Dinama iz Pančeva. Ovaj poraz nije uticao na plasman niškog tima, koji će sezonu završiti na četvrtom mestu na tabeli.

Susret 14. kola dobro je počeo za domaći tim, koji je golom Trkulje u 6. minutu imao veliku prednost od 6:2. Ipak, u narednih šest minuta gosti dolaze do izjednačenja, pa je rezultat bio 12:12 na polovini prvog poluvremena. U nastavku je ponovo Železničar bio taj koji je imao prednost, ali su se Pančevci uvek vraćali, pa se na poluvreme otišlo u egalu.

U drugom poluvremenu usledio je preokret. Već na startu je Dinamo napravio seriju i došao do prednosti od 22:18. Od ovoga se Železničar nije oporavio. Bile su Nišlije u par navrata na -1, ali su gosti uspeli da odbiju svaki napad i ipak sačuvaju stečeno, te trijumfom obezbede petu poziciju na kraju sezone.

Najefikasniji kod domaćih bio je Veljko Stanojević sa 9 golova, dok je šest dodao Đorđe Spasić. Kod pobednika je 8 postigao Miloš Kostadinović, a šest Miljan Bunjevčević.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: