Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 18. 12. 2022.

| Sport

Poraz vaterpolista Naisa u Šapcu, sledi borba za plasman od 7. do 10. mesta

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Vaterpolo Nais Vojvodina
Nišlije prvi deo sezone završile sa 4 osvojena boda; foto: Vanja Keser

Nakon prve pobede u sezoni nad Vukovima ostvarene u prošle nedelje, vaterposlisti Naisa nisu mogli da u 9. kolu Superlige prirede izneađenje i savladaju favorizovani Šabac, koji je na kraju slavio sa ubedljivih 22:9 (7:3, 8:3, 4:2, 3:2).

I pre meča u Šapcu bilo je jasno da će niški vaterpolisti i ove sezone drugi deo sezone igrati sa timovim iz donjeg dela tabele i boriti se za dva mesta koje vode u plej-of i garantuju opstanak u najvišem rangu.

Izabranici trenera Lukovića nadali su se da će u poslednjem meču u 2022. godini pokušati da iskoriste umora domaćina koji je pre nekoliko dana u Evrokupu uspeo da izbaci špansku Barselonu.

Ipak, evidentna razlika u kvalitetu videla se od prvog zaveslaja, pa su Šapčani već u prvoj četvrtini stavili do znanja timu iz Niša, da neće kalkulisati (8:3). Domaćin je na odmor otišao rezultatom 15:5, pa su u drugom poluvremenu rešili da spuste ritam igre i dođu do trijumfa od 22:9.

Ekipi iz Niša je to bio sedmi poraz, a sa 4 osvojena boda u 2023. godini nastaviće borbu za plasman od 7. do 10. mesta. Društvo u borbi za opstanak u društvu najboljih praviće im Vukovi sa 7, Proleter sa 6 i Vojvodina sa samo jednim osvojenim bodom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Auttriker

    19:21 // 18. 12. 2022.

    Izgubili smo katastrofalno, ali ,bolji smo ! Namestenica ako kaze ,da je dobar sport u Nisu, ima tako da bude ! Vazno da ocemo opet kup u kosarci, da se uslihtaju i ogrebu , sto je sport u Nisu na samom dnu, nije bitno ! More, ako nam je, nismo vise ni prosek, vec " dno kace" !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: