Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 5. 4. 2016.

| Sport

Porazi niških futsalera, Kalča se oprostio od titule

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
kalca0504.jpg
Jesenji prvak sve dalje od titule; foto: FB stranica "KMF Kalča Memoris"

Sva tri niška kluba pretrpeli su poraze u 17. kolu Prve futsal lige Srbije. Niš 92 poražen je na gostovanju Bečeju, Kopernikus na svom terenu od Mašinca, dok je Kalča porazom u Čairu od Novog Pazara najverovatnije ispao iz trke za titulu prvaka.

Prvi su od niških klubova svoju utakmicu u ovom kolu odigrali popularni “policajci”, koji su gostovali poslednjeplasiranoj ekipi Fleš Bečeja i doživeli neuspeh. Domaći su posle 8 kola bez pobede trijumfovali rezultatom 4:3 (3:1) i naneli niškom timu 11. poraz u sezoni.

Kopernikus je na svom parketu dočekao ekipu kragujevačkog Mašinca i nakon prednosti na poluvremenu od 2:1, na kraju izgubili rezultatom 4:3 u derbiju donjeg dela tabele.

Treći niški prvoligaš ekipa Kalče doživela je bolan poraz od Novog Pazara u Čairu. Novopazarci su slavili sa 3:1 (1:0) i kako stoje stvari ostavili Nišlije bez šanse za titulu.

Prvim porazom u sezoni na domaćem parketu futsaleri Kalče pali su na 4. mesto na tabeli sa 37 bodova, 6 manje od prvoplasiranog Ekonomca na 5 kola do kraja prvenstva. Niš 92 je na 7. mestu sa 16, a Kopernikus pretposlednji 11. sa 12 bodova.

U narednom kolu sastaju se:

Niš 92 - Smederevo
Vranje - Kalča
FON - Kopernikus

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: