Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:31, 19. 12. 2018.

Porazom od Neksea rukometaši Železničara završili 2018. godinu

stevan-sretenovic,-rk-zeleznicar-nis,-foto-jv-vanja-keser Stevan Sretenović najefikasniji u niškom timu sa 6 golova; foto: JV / Vanja Keser

U utakmici u kojoj nijednom nisu vodili, rukometaši Železničara nisu uspeli da naprave iznenađenje i na svom terenu savladaju favorizovane Nekse iz Hrvatske. Niški tim je poražen rezultatom 25:18 (12:10) u poslednjem ovogodišnjem kolu SEHA lige, a nastavak sezone je februara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bojan

    22:03 // 19. 12. 2018.

    Kakav trener ,takav i klub.Prodavci magle na sve strane u svim porama kluba.
    Raspad sistema ,koji nije dugo ni trajao.Jedva nesto vise od godinu dana.I dokle vise to trpanje para u prazno,je za to mi placamo porez???

    • Tranzicija

      08:45 // 20. 12. 2018.

      Da li se tako pitas i za novac poreskih obveznika koji ide zvezdi i partizanu decenijama? A sto se tice trenera, doveli su 15-ak igraca i opet Vujovic ne prihvata odgovornost nego trazi nove igrace...

  • Maximus

    01:43 // 20. 12. 2018.

    Želja nema šta da traži sa ovakvom ekipom u Seha ligi, da je bila pametna da ostavi sve igrače od prošle sezone i trenera možda bi i nešto napravila.

  • dr Jakov Zlatar

    10:05 // 20. 12. 2018.

    čestitke komšijama na pobedi.Ipak su klub iz zemlje koja je rukometna svetska sila.Mi, na žalost nismo ono što smo bili ranije.najvažnije je to da su rukometaši iz Hrvatske rekli da su oduševljeni gostoprimstvom u Nišu.Saglasan sam sa svime što je rečeno o železničaru.

  • Žuti prsluk

    14:07 // 20. 12. 2018.

    Kada bi malo više radili na marketingu hala bi bila punija.Ljudi ne znaju kada su utakmice a saznaju tek kada date izvestaj sutradan.

  • Tivat

    00:08 // 21. 12. 2018.

    Nece nista na silu,kako se u Zelji pokusava!Puci ce vestacki stvorena ekipa,jer nije samo novac bitan,vec treba voleti i klub u
    kome igras ili ga treniras!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: