Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 6. 10. 2020.

| Sport

Posle 17 godina Beli Jovanović nije trener Naise, njegovo mesto zauzeo selektor Srbije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
svetislav jovanovic
Svetislav Jovanović prelazi da vodi mlađe kategorije Naise; foto: JV / Vanja Keser

Samo dva dana pre početka nove sezone u Superligi, Svetislav Beli Jovanović, trener koji je Ženskom rukometnom klubu Naisa doneo sve trofeje, uključujući i evropski, nije više šef stručnog štaba kluba iz Niša. Ekipu je preuzeo selektor ženske reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović sa ciljem da, kako kažu u klubu, "u Niš u narednom periodu stigne neki rukometni trofej".

Šok za sve poznavaoce i ljubitelje rukometa u Nišu priređen je u ponedeljak uveče kada se na treningu prve ekipe Naise, umesto trenera koji je sedeo na klupi skoro 17 godina, pojavio selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović.

Dva dana pre početka nove sezone i utakmice sa Radničkim u Kragujevcu, kao i osam dana nakon igranja finala Kupa Srbije, prva ekipa Naise je dobila novog trenera.

Kao grom iz vedra neba, kako kaže Svetislav Jovanović, odluka Uprave je došla do njega.

To je sve sastavni deo igre, što se kaže. Malo je bilo iz vedra neba, ali Bože moj, šta da se radi. Posle skoro 18 godina treba malo i da odmorim, bile su to lepe godine, ali pune odgovornosti i obaveza. Ostajem u klubu, pa ćemo videti šta dalje - kaže Jovanović.

Trener koji je Naisi doneo trofej Čelendž kupa, prvo mesto u Prvenstvu Srbije i četiri Kupa ostaće da radi sa mlađim kategorijama niškog kluba.

Ljubomir Obradovic selektor Selektor ženske reprezentacije Srbije na klupi Naise; foto: JV / Vanja Keser

Zvanične promocije novog šefa stručnog štaba Ljubomira Obradovića nije bilo, a jutros se na sajtu Naise pojavila i vest o novim informacijama uz objašnjenje da je "iskusni stručnjak angažovan sa ciljem da u Niš u narednom periodu stigne neki rukometni trofej".

Ambiciozna Uprava kluba, uz podršku Grada – gradonačelnice i većnika resorno zaduženog za omladinu i sport, zacrtala je osvajanje šampionske titule kao primarni cilj - kažu u Naisi.

Ljubomir Obradović je selektor ženske reprezentacije Srbije, a bio je selektor muške selekcije Crne Gore i koordinator muške reprezentacije Srbije. Sa omladinskom reprezentacijom Jugoslavije je 2000. godine osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu. Trenirao je klubove u Portugaliji, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • vojkan nikolic

    09:00 // 14. 12. 2021.

    Kako je došo još gore je otišo, naj lošija odluka u Niškom rukometu do sada, samom smenom Belija

  • Proruski aktivista

    11:41 // 8. 10. 2020.

    Sram Vas bilo.

  • Tihomir

    08:50 // 8. 10. 2020.

    Partijska odluka šta se tu može.(SNS)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: