Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:55, 9. 9. 2018.

| Sport

Posle 20-časovnog puta rukometaše Železničara čeka meč u EHF kupu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
rk zeleznicar, rk kaerjeng, foto jv vanja keser
U borbi za drugo kolo kvalifikacija za EHF kup; foto: JV / Vanja KEser

Posle skoro 20 sati puta, koji se odužio zbog presedanja na frankfutskom aerodromu, rukometaši Železničara iz Niša danas od 18 sati protiv Kaerjenga u Luksemburgu igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za EHF kup. U prvom meču slavile su Nišlije sa 30:27.

Što zbog kratkog vremenskog perioda između dva leta i gužve na frankfurtskom aerodromu, manja grupa “Željine” ekspedicije uspela je ujutru da se ukrca na avion za Luksemburg, ali je brojnija ostala na nemačkom aerodromu.

Ekipa niškog kluba bila je kompletna u subotu uveče, pa je tako četi Veselina Vujovića ostalo malo vremena da se spremi za revanš protiv Kaerjenga.

Sticajem okolnosti nismo uspeli da se svi ukrcamo u avion za Luskemburg i proveli smo čitav dan na aerodromu. To nas je sigurno poremetilo, ali nekako i ujedinilo. Mi smo svesni naših propusta u prvoj utakmici, pada u drugom poluvremenu. Potrudićemo se da sada ne bude tih oscilacija koje nas nekako prate od početka sezone. Ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice, verujem da prolazimo u drugi krug - rekao je za sajt kluba rukometaš Marko Ćeranić.

Biće ovo četvrta u nizu od pet utakmica Železničara u razmaku od samo 15 dana.

Ovo nam je utakmica biti ili ne biti, svakako najvažnija do sada, za koju, svi u ekipi, verujemo da nam može biti prekretnica za nastavak sezone. Onakav poraz od Vardara u Skoplju svakako nije predstavljao najbolju psihološku pripremu, ali mi verujemo da smo mnogo bolji tim nego što smo to do sada pokazali, da smo svakako bolji od Luksemburžana i da ćemo proći dalje. Sigurno je da niko ne razmišlja da odemo tamo i da izgubimo sa dva gola razlike. Idemo na pobedu i ja verujem da ćemo je ostvariti - kazao je Aleksa Kljajić, desno krilo “Želje”.

Železničar će biti oslabljen i na ovom meču jer, zbog administrativnog propusta, u timu neće biti Jove Damjanovića i Marka Milosavljevića, kao i povređenog Predraga Vejina.

Pobednika ovog dvomeča u drugom kolu očekuje belgijski Ahiles iz Boholta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tivat

    19:57 // 9. 9. 2018.

    Uvazena Ljubice,zbog cega potenciranje dugog puta?Zbog izgovora?Na koncu,I Luksemburzani,poluamateri,su dosli u Nis i nismo culi kuknjavu o putovanju!
    Tacno,lakse je doci iz zemalja Beneluksa u Srbiju,nego iz Srbije ka njima,ali ako nisi kadar da putujes po ceo dan,sto se u kolo hvatas?

  • zelja

    13:41 // 9. 9. 2018.

    da li i glumac-trener ove ekipe daje neke izjave pred mec ili je tu ulogu podelio svojim igracima jer sprema Šekspira?

  • abc

    12:37 // 9. 9. 2018.

    Kada ćemo čuti čelnike kluba, da li je plata trenera 20 000 evra mesečno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: