Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:38, 2. 9. 2013.

| Sport

Posle 4 kola Radnički na vrhu tabele

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Rados-Bulatovic,-radnicki-nis.jpg
Radoš Bulatović

Fudbaleri niškog klub su na drugoj poziciji tabele Superlige nakon 3 pobede i 1 remija. Asistent kod prvog gola i strelac drugog u pobedi nad Slobodom (2:0) Radoš Bulatović ističe da je u timu najvažnija odbrana.

I dva dana nakon pobede nad Slobodom i nastavka pozitivnog niza, Radnički je glavna tema u Nišu. Odlična igra i dobar rezultat vraćaju Radnički u vrh srpskog fudbala, ali i na mesto glavnog brenda ovog grada. 

U subotu na stadionu Čair ekipa Radničkog je slavila nad užičkom Slobodom rezultatom 2:0, a junak trijumfa bio je štoper Radoš Bulatović koji je presekao kontru gostiju, sam došao do gola Užičana i tamo uposlio kapitena Aleksandra Jovanovića koji je postigao prvi gol na meču. Dva minuta kasnije Bulatović je bio strelac drugog gola.

- Bila je teška utakmica protiv dobre ekipe Slobode. Na kraju smo zasluženo pobedili - rekao je Radoš Bulatović koji je na kratkom i zasluženom odmoru kod kuće.

Radnički je jedina ekipa u Superligi koja posle 4 kola nije primila gol. Sa 10 bodova, koliko imaju i Partizan i Čukarički, Nišlije drže drugo mesto jer Partizan ima bolju gol razliku za jedan pogodak.

- Svi smo presrećni zbog serije dobrih igara i rezultata. Bitno je da nismo primili gol ni u četvrtoj utakmici. Pričali smo sa šefom i to je bila najbitnija stavka, da ne primimo gol - dodao je Radoš Bulatović.

tabela Tabela posle 4. kola

Fudbaleri Radničkog imaju pauzu sa treninzima do srede popodne, kada nastavljaju sa pripremama za naredne mečeve. U prvenstvu je ovog vikenda pauza zbog obaveza reprezentacije, a naredni meč Radnički igra 14. septembra kada gostuje OFK Beogradu na Karaburmi.

- Daje nam se epitet favorita protiv ekipa koje su ispod nas na tabeli. Navikli smo ljude na dobre igre, ali moramo da budemo pažljivi. Biće teško u narednom periodu, ali verujem da možemo i na Karaburmi da slavimo - kaže Bulatović.

Euforija oko Radničkog u gradu ne jenjava, a ovi igrači su najviše zaslužni za to. Stadion Čair beleži najbolje posete u Superligi, a to bi trebalo da postane i najbolje obeležje niškog Radničkog, uz igre i rezultate.

radnicki

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bambino

    19:34 // 2. 9. 2013.

    Semenke 100kinte 15grama ... treba rafovi da se ubace sa grickalicama i sokovima u tetrapaku i sve da ide u klubsku kasu ...

  • Goran Jovanovic

    17:45 // 2. 9. 2013.

    Добре партије Радничког треба искористити за довођење што већег броја деце и жена, који би уз своју другове,очеве,мужеве и браћу уживали на стадиону и заволели фудбал и Раднички.Како?Уз бесплатан улаз

    • Mitar Miric

      02:17 // 3. 9. 2013.

      Gorane Jovanovicu, cepnuli su ti tri dislajka. Mislim da trebas da imas bar 3000. Od cega ce da dolaze pare u klubsku kasu? Pa nije ti ovo Crveni krst bre! Ne zene ne deca, pravi ljubitelji fudbala!

    • Nišlija

      06:13 // 3. 9. 2013.

      A od čega klub onda da živi? Svaki dinar prihoda za klub je važan.Ako neko voli Niš Radnički i pobede,mora to da plati. Manje cigareta i alkohola i eto novca. Svugde u svetu ljudi plaćaju karte.

    • Goran Jovanovic

      17:58 // 3. 9. 2013.

      Мој предлог се односи на маркетинг клуба на дуге стазе...за оне који разумеју:) Све док северна трибина зврји празна и док се не тражи карта више, не треба да се наплаћује женама и деци

  • Wind

    16:01 // 2. 9. 2013.

    Radnicki igra odlicno od pocetka sezone I ima najvecu posecenost.Fudbal se lagano vraca u Nis.Mislim da Ovaj tim zasluzuje podrsku navijaca zato "AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: