Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:55, 3. 11. 2023.

| Sport

"Posle Pariza Đoković dolazi u Niš"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
novak djokovic
Đoković dolazi u Niš?; foto: Vanja Keser

Novi vrtić, napravljen u nekadašnjoj mesnoj kancelariji "Božidar Adžija" na Bulevaru Nemanjića u Nišu, trebalo bi za nedelju dana da otvori najbolji svetski teniser Novak Đoković, najavio je direktor Kancelarije za lokalni razvoj Dušan Radivojević gostujući na TV Zona. On je rekao da očekuju da svetski broj jedan, nakon Mastersa u Parizu, otvori novi vrtić u Nišu koji je rađen i opremljen u saradnji sa Fondacijom Novaka Đokovića.

vrtic srna nis, foto ljubica jocic 3 Uskoro otvaranje novog vrtića; foto: Ljubica Jocić Posle više najava da će vrtić "Srna" biti otvoren krajem septembra ili početkom oktobra, stigla je još jedna, konkretnija najava otvaranja novog vrtića na Bulevaru. Direktor KLER-a Dušan Radivojević najavio je otvaranje predškolskog objekta za nedelju dana.

Posle Pariza Novak stiže u Niš. Uspešno radimo sa Fondacijom Novaka Đokovića na izgradnji vrtića. Podsetiću da smo završili vrtić u naselju Brzi Brod i 9. maj i opremanje je uradila Fondacija. Nismo stali, nastavili smo saradnju u nekadašnjoj mesnoj kancelariji "Božidar Adžija". Potpuno je završeno i opremljeno. Očekujemo da Novak dođe 10. novembra i zajedno obeležimo završetak radova i pustimo u rad vrtić - rekao je Radivojević na TV Zona.

Da će ovaj prostor na Bulevaru biti adaptiran u vrtić najavio je još decembra 2020. godine član Gradskog veća Nenad Stanković. Godinu dana kasnije Fondacija "Novak Đoković" je promo spotom pozvala ljude da donacijama i podrže ovu ideju. Cilj je bio da se skupi 70.000 evra, a svaku uplatu građana duplirala Fondacija, a prema podacima sa sajta ovog udruženja, sakupljeno je 349.233 evra.

Radovi su počeli 4. aprila, a ugovor je dodeljen grupi privrednih subjekata Mizoni iz Beograda, Partenon iz Požarevca i Lever inženjering iz Beograda. Vrednost radova je 15.711.703,35 dinara.

Kako je ranije najavio Dušan Radivojević, objekat ima 450 kvadrata gde će biti smeštene četiri grupe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dr. Kadzija

    07:22 // 4. 11. 2023.

    Nole, nemoj da dozvoliš da se tvoje ime provlači kroz političko SNS blato. Priseti se poslovice: Ko sa đavolima tikve sadi, tikve mu se o glavu kasnije obile. Dečko bolje igraj tenis jer to znaš najbolje na svetu da radiš.

  • Jelena

    01:25 // 4. 11. 2023.

    E moj Novače znaš li kome si dao novac ! - nisu oni siromaSi - Još jedan vrtić koji pripada Pčelici (nema ih mnogo oko 35) svi zaposleni sendvičari ! A i to nije dovoljno - ništa bez debele koverte

  • Seljak

    22:17 // 3. 11. 2023.

    Eto, zahvaljujući našem vrlom direktoru dolazi Nole u Niš. Zahvaljujući vrlom direktoru koji je sam uradio taj projekat i koji je Nole u moru sličnih projekata prepoznao kao veoma kvalitetan i najbolji do Tokija, odlučio da finansira 300.000 evra.

    • Rođa

      10:50 // 4. 11. 2023.

      Očigledno da mnogo njih nije ukapiralo da je ovo sarkazam, a što se tiče ovog "vrlog", taj si pušta filmove, Noletov raspored je prenatrpan!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: