Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 20. 4. 2019.

| Sport

Posle pauze Železničar u "Čairu" dočekuje Novi Pazar

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
zeleznicar
Šansa za nove bodove; foto: JV / Vanja Keser

Tačno mesec i po dana nakon poslednje utakmice u "Čairu" i dve nedelje nakon treniranja u u sali u Duvaništu, rukometaši niškog Železničara će u nedelju ponovo igrati u svojoj dvorani pošto u trećem kolu plej-ofa Superlige dočekuju Novi Pazar, jedinu ekipu koja ima oba poraza od starta ovog takmičenja.

"Želja" ovaj meč dočekuje nakon pobede nad Metaloplastikom i poraza od Dinama u Pančevu, ali i posle pauze zbog reprezentativnih obaveza.

Posle poraza u Pančevu, nismo bili zajedno nedelju dana. Ja sam imao obaveze u reprezentaciji Slovenije, nekoliko naših igrača u raznim reprezentativnim selekcijama Srbije. Ti momci su se vratili malo umorni, kod ostalih se osetio nešto opušteniji odnos prema radu, ali sve je to normalno. Brzo smo se uklopili i vratili u normalan ritam - kaže Veselin Vujović, trener Železničara.

Novi Pazar u svojim redovima ima nekadašnjeg "Željinog" golmana Janka Gemaljevića, zatim iskusne Armina Kaltaka i Petra Žujovića.

Novi Pazar ako želi da napravi bilo kakav ozbiljniji rezultat, ova utakmica je poslednja šansa. U tom smislu, imaće naše puno poštovanje i kod nas je prisutan maksimalan oprez. Svi su zdravi i raspoloženi, makar u onom sportskom smislu, i želimo da dobrom partijom, naravno i pobedom, napravimo uvod u za nas verovatno najvažniju utakmicu ove sezone, koja bi mogla da nas rehabilituje za poraz od Dinama i vrati na pravi kolosek - dodao je Vujović.

Utakmica počinje u 17 sati u hali "Čair", a ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: