Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:36, 17. 9. 2022.

| Sport

Poslednje pojačanje na "Čairu" - Lazar Đorđević se vratio u Niš

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
đorđević
Đorđević posledje pojačanje; foto: FK Radnički Niš

Odbrana Radničkog u nastavku sezone biće jača za iskusnog štopera Lazara Đorđevića, koji se u klub vraća nakon sezona provedenih u azerbejdžanskoj i bahreinskoj ligi. Đorđević je bio igrač niškog kluba i u sezoni 2019/2020, u kojoj je zabeležio 24 nastupa i postigao 3 gola.

Đorđević je predhodnih dana trenirao sa timom, imao problema sa žuljevima, ali je u finišu prelaznog roka potpisao za Radnički.

Njegovim dolaskom, kako kažu u klubu, kompletirana je poslednja linija tima pred nastavak takmičenja u Superligi i Kupu Srbije.

30-godišnjak je fudbalsku karijeru započeo u beogradskom Palilulcu, nakon čega je usledila selidba u inostranstvo, najpre u makedonski Sileks, a onda u slovačke klubove Košice i Podbrezova.

U Superligi Srbije igrao je prvo u Vojvodini, a sezonu pred prvi dolazak u Radnički proveo je u češkoj ekipi Karvina. Nakon provedenih godinu dana u NIšu igrao je u Ziri, a prethodne sezone bio je član Al Kalidije.

Podsetimo, poslednja pojačanja na "Čairu" su Stefan Mihajlović i Marko Đurišić, a od povratka Nenada Lalatovića na klupu niškog tima, potpisali su i golman Dragan Rosić i levi bek Filip Frej.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ticko pantelejac

    17:47 // 17. 9. 2022.

    Svakodnevno ih dovode al nikakva vajda od njih. Malo ovde pa malo tamo, vamo, da kad neko neupućen pročita gde su sve igrali pomisli da su igračine!

    • Razbibriga

      20:47 // 17. 9. 2022.

      A, bravo, vidi se da je sal opran ! Ajmo dalje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: