Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 21. 5. 2013.

Poslednji ovosezonski meč Radničkog u Nišu

fk-radnicki,-radovanje.jpg Fudbaleri Radničkog; foto: Marko Pekić

U sredu, 22. maja od 17h na stadionu Čair fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju Javor u 29. kolu Superlige. Ovo je poslednji meč Radničkog ove sezone u Nišu. Ulaz besplatan.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Lav

    16:35 // 21. 5. 2013.

    Bas mi je drago sto ce u upravu kluba da udju sve sportski i dokazani radnici sa velikim imenima. Postovani i cenjeni u svetu fudbala, u Evropskom svetu fudbala. Svi imaju ogromne karijere i velike uspehe sportske iza sebe. To je za svaku pohvalu. A tek finansije sto ce da obezbede klubu, to je pa tek za pricu. Prvi veliki potez poznavalaca fudbalske igre, postavljanje velikog fudbalskog imena i prezimena, velikog strucnjaka, Miodraga Stefanovica Dujte. Samo napred do titule. Svaka vam cast.

  • vladimir

    16:55 // 21. 5. 2013.

    neka pavlovic vrsi stabilizaciju u sindjelicu ili gde hoce, u radnickom nije dobrodosao. ni on ni njegovi satrapi banana i djordjevic.

  • Babakaj

    16:57 // 21. 5. 2013.

    pavlovicu dalje od Radnickog!!!

  • Babakaj

    17:00 // 21. 5. 2013.

    Kako neko kao pavlovic i moze da priviri u nas klub! znase kako je dobio diplomu, znase kako je dobio posao u toplani, pri tom je neopevani dzudza, covek ne zna padeze, u to je mogo da se uveri. Zemljo Srbijo, otvori se, kad nas ovakvi vode!

  • Slavomir

    21:43 // 21. 5. 2013.

    Jos samo fudbaler i Sibinovic da udju u upravu sa njihovim cuvenim projektima i Bog da nas vidi.

  • Meraklija veteran

    10:32 // 22. 5. 2013.

    STOP LOPOVIMA I LAŽOVIMA !!!!
    Da li će neko doći da radi???
    Jedino je Sibinović doneo pisani plan rada i statut, i ko drugi sem njega???...Niti imaju plan,niti viziju ( mislim na one realne a ne bajke ) niti trunku ozbiljnisti,tipa kako ćemo-lako ćemo,to prolazi u organizaciji izleta za prvi maj ali ne i za život jednog kluba iz SUPER LIGE!!!!Za njega je potreban samo suvu profesionalizam i ništa sem toga...
    RED,RAD i DISCIPLINA!!!!

  • Pavle

    13:28 // 22. 5. 2013.

    Vreme je da neko pocne misliti i da napravi ozbiljniju reorganizaciju u klubu -(raskinuti i ne sklapati stetne ugovore po klub i baciti akcenat na mladje selekcije i napraviti jaku omladinsku bazu za prvi tim,a po meni to je najveca boljka Radnckog jer godinama to ne funkcionise i igraci se afirmisu i odlaze bez obestecenja,klupska kasa ostaje prazna,krece dubioza jer niko nije imao izgleda hrabrosti da presece i podvuce crtu itd itd)- inace ce mo nestati sa fudbalske scene(gde nas nema vec duze vreme) i to koliko nam milioncica treba mnogo nas zna da napravimo "Evropski Radnicki" ali koliko ima njih koji su sposobni i spremni da to urade a da ostanu imuni na urvede i prozivke takvih kao ti! STO BI DA NAM NEKO DA NECIJE MILIONE DA SE MI IGRAMO SA NJIMA!!! E TO JE SMESNO I PRICA ZA DECU KOJA TRAJE GODINAMA!!!
    Daj mo im sansu i podrsku ali im i recimo otvoreno sta ocekujemo od njih!
    POBEDU DANAS,OPSTANAK OVE i STABILAN SUPERLIGASKI IDUCE DVE SEZONE a onda mozda i "EVROPSKI RADNICKI"!!!

  • Lex Luthor

    15:33 // 22. 5. 2013.

    Najbolje da se vrate Pantelic i Drizic. Samo ovaj Pavlovic zafalio, al nece ni on dugo kad vidi da nema sta da se drpi otici ce.

  • kiMa

    15:49 // 22. 5. 2013.

    Ako Meraklija veteran kaze za Bobana Sibinovica da ima viziju, jasan pisani plan po statutu i jedini uspeo da obezbedi neke sponzorske ugovore itd treba to postovati ...
    a kako sam razumeo zvanicno i nema funkciju u klubu i nije na platnom spisku...
    SVAKA CACAST SIBINOVICU samo napred uporno i hrabro sa "laktovima gore"!Konacno neko mlad,abiciozan i ko izgleda zna put ka Evropi!
    MERAKLIJE VETERANI VERUJEMO VASIM GODINAMA I ISKUSTVU DA PREPOZNATE ...

  • kiMa

    18:45 // 22. 5. 2013.

    Slavomire koliko znam imas Sibinovice mail na forumu Mereklija pa postavi pitanja direktno coveku a ne da smaras okolo!!!

  • kiMa

    18:55 // 22. 5. 2013.

    Bas me ineteresuje gde je g. ne-REALNI sto je predvideo da nam se smesi druga liga ... Realno ... a kao voli Radnicki!!! SUPERLIGA je nasa REAL-nost jer ce mo opet biti REAL sa Nisave!
    Zbog takvih koji "vole Radnicki" a vide ga u drugoj ligi BOBANE SIBINOVICU "LAKTANJE" OBAVEZNO!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: