Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:16, 19. 7. 2012.

Postavljene prve stolice na stadionu Čair

IMG_1895 Stolice na istočnoj tribini stadiona Čair

Na istočnoj tribini stadiona Čair u Nišu zbog testiranja postavljeno je 16 stolica, kažu na gradilištu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • bla

    18:35 // 19. 7. 2012.

    " Radnici vredno rade, rok za završetak je kraj septembra, kažu na gradilištu, ali sve zavisi i od finansija " - kakve bre sad finansije,zar nam nisu prali mozak 2 godine da je zatvorena finansijska konstrukcija za prvu fazu...ccc kakav je ovo lopovluk !!!

    • Jovan Kursula

      21:43 // 21. 7. 2012.

      Bravo za komentar. Upravo sam citajuci tekst upravo ovo i hteo da napisem, pa kad videh da jos ima pametnih ljudi rekoh da se ne ponavljam, samo da lupnem minus i da cestitam na komentaru.
      Jos jednom bravo.

  • zika mikic

    19:06 // 19. 7. 2012.

    " Radnici vredno rade, rok za završetak je kraj SEPTEMBRA, kažu na gradilištu, ali sve zavisi i od finansija "
    Na koji sepstembar se misli? jel 2016.??posto ako ovako nstave to je realno za ocekivati!!

  • Branislav Petrović

    11:11 // 20. 7. 2012.

    Lepa vest.To znači da se stadion polako priprema da primi navijače.Pitam se koliko dugo če stolice da budu na svojim mestima?Niški stadion treba da čuvaju pre svega navijači "Radničkog".

  • Shone

    01:16 // 20. 7. 2012.

    Kolko ja vidim nece skoro gledamo Radnicki na nasem Cairu . . .
    Jos treba da postave krov , pa zapadna da se napravi nova , pa jos su pricali da ce i atletsku stazu da promene al rodjo kolko ja vidim nema od toga nista u skorije vreme ... nazalost.....

  • dr dra

    23:19 // 19. 7. 2012.

    Da nije bilo Simonovica imali bi ste od stadiona i povratka Radnickog u prvu ligu samo prazne price.On covek uradio nesto a vama naravno sve smeta.Dokazite ako imate sta,nemojte samo da pisete.A kad budete otisli na stadion reci cete:"pa...lep je".

  • Bulevarac

    22:32 // 19. 7. 2012.

    Ovi komentari me podsecaju na 2000 god. Dok su radnici ginuli da sagrade mostove a bili pljuvai samo zbog Mrkonjica. Da su tada zabranili svima onima koji su pljuvali da prelaze preko mostova naucili bi da postuju rad. Da pitam sve negativce kako bi se osecali da su oni danas na +36 ceo dan radili na tom stadionu i dodju kuci a neko pljuje njihov rad. Podrska za sve radnike pa makar im se gazda zvao i Milinkovic Dragan da zavrse stadion a i ti sto pljuju prvi ce da potrce da uzivaju u fudbalu

    • zika mikic

      13:03 // 20. 7. 2012.

      Bulevarac,niko ne pljuje radnike!Nije problem u radnicima nego u firmi koja ne postuje rokove!Ne kazem da radnici slabo rade,vec da je firma koja gradi stadion trebala da ih angazuje u vecem broju a i da radi intenzivnije(nakon rusenja stadiona 2-3 meseca nista nije pipano,pa se tek onda krenulo sa radom!)

    • Ranim ptice na aerodrom s leba

      21:47 // 21. 7. 2012.

      Prijatelju, ovde niko ne pljuje radnike, vec one koji galame non stop na televiziji o finansijskoj konstrukciji za stadion. A ti radnici bi prvi zeleli da posla ima i da ima finansija, izmedju ostalog i za njihove plate.

  • nikola

    07:48 // 20. 7. 2012.

    Posle ove zadnje recenice mi je sve jasno....

  • Tantalooo

    19:23 // 19. 7. 2012.

    Sale samo radi koliko imas para i napravi nevernim Tomama lep stadion. A da je zatvorena konstrukcija znaci da je obezbedjen izvor finansiranja a ne da su pare uplacene izvodjacu

  • budala

    18:12 // 19. 7. 2012.

    a sto bas 16 stolica,sto ne 19?

  • Bata

    14:06 // 20. 7. 2012.

    toliko je jasno da je sve politicki montirano. realno po kvalitetu Radnickom jos nije mesto u Super ligi. pogasili su sve klubove da pomognu Radnickom i zazive jug Srbije. daj boze da to potraje, da malo osetimo duh velegrada. sad da l' je Simonovic zasluzan ili neko drugi, isto je. iz naseg dzepa sve ide.

    • Centar

      13:00 // 23. 7. 2012.

      @Bata,da li si rodjeni Nislija? garantovano nisi,drugo indijancu reci mi koji su to klubovi ugaseni da bi radnicki uso u visi rang? Da li si odgledao jednu utakmicu radnickog? Da li tvoji klub iz Beograda ima kvalitet da bude prvi ili drugi?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: