Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 5. 9. 2012.

| Sport

Poznate cene sezonskih karata za Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-cair,-zapad,-avgust-2012.jpg

Na sednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnički iz Niša određeno je da sezonske karte za južnu i severnu tribinu budu 1.500 dinara, a za zapad i istok 3.000 dinara.

Kao što su Južne vesti najavile, uskoro bi trebalo da počne prodaja sezonskih karata za mečeve Radničkog. Datum početka prodaje zavisi od toga da li će Čair ispuniti uslove da se na ovom stadionu igraju utakmice Superlige.

Karte će biti u prodaji preko Internet portala TicketLine.rs, a početak prodaje sačekaće odobrenje Fudbalskog saveza Srbije da stadion Čair ispunjava sve potrebne uslove. U toku su radovi na zapadnoj, severnoj i južnoj tribini, a sve bi trebalo da se završi do 15. sepetembra kada de utakmica Radničkog i Smedereva.

- Pokušaćemo da rešimo sve do kraja nedelje i da sledeće nedelje možda počne prodaja. Najveći problem je stadion jer ne možemo da prodajemo karte ako nemamo gde ćemo igrati. Delegacija Saveza dolazi sledeće nedelje, pa ćemo videti - rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Upravnog odbora Radničkog.

Sezonske karte za južnu i severnu tribinu bi trebalo da budu 1.500, a za istočnu i zapadnu po 3.000din.

Poznate su i cene pojedinačnih karata, za jugi i sever je 150 dinara, a za istok i zapad 300 dinara. Karta za ložu biće 600 dinara.


Oprema "Patrick"?

Sezonu u Superligi Radnički bi trebalo da odigra u novoj opremi. Najverovatnije će biti oprema francuske firme "Patrick" čije dresove nose i fudbaleri Rada i Željezničara iz Sarajeva.

- Imali smo 5-6 ponuda, a "Patrick" je ponudio najjeftiniju. Nismo potpisali ugovor, treba još da se dogovorimo. Rešićemo to - istakao je Vlajković.

Radnički će sledeću utakmicu odigrati 15. septembra protiv Smedereva, a meč bi trebalo da bude odigran na stadionu Čair ako Fudbalski savez dozvoli. Delegacija Saveza dolazi 12. septembra na Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Немања Поповић

    09:03 // 11. 9. 2012.

    Važno je da se ima para za sedenje po kafićima, za letovanja i nove mobilne telefone, cigare i alkohol. Realno, u Nišu ima posla, ali je devojke sramota da rade po buticima, muškarcima ispod časti da voze taksi ili da toče gorivo na pumpama, tako da, ko hoće da radi, naći će posao i u Nišu, a oni koji sede kod kuće, sa mamom i tatom i kukaju kako se nema para za jelo, jer su se uvukli u kredite, bolje da se ne javljaju, jer je tu sve više nego jasno! :)
    Ja ću kupiti kartu i podržati svoj grad! I još jednom: "Ko sa svojih 24+ godina nije u stanju da zaradi sebi bar za džeparac, smatram ga nesposobnim"

  • Pera

    15:50 // 7. 9. 2012.

    aj pa od sledecu sezonu promenite ime u konstantin

  • nikola

    17:32 // 6. 9. 2012.

    Molim kompleksase da nam ne nabacuju to da su oni prave nislije, a mi ne. Zasto ste vi "pravi"? Jer odlazite na jug i navijate, zato sto mrzite sve sto je iz Beograda? Pitajte bilo kog igraca Radnickog ili dete iz Nisa da li bi poptisao odmah za Zvezdu ili Partizan da li bi to uradio. Nemojte nama da prosipate mudrosti u gradu u kome Yuru smatramo ekonomskim cudom ove cene karata su visoke. I da javljaju se Meraklije koje i ne placaju karte pa im onda naravno nije mnogo. I da ko zna kada ce stadion da bude u funkciji ne kazem zavrsen jer je daleko od toga. I sta ce se desiti ako gradski oci odluce da smanje davanja Radnickom. Onda ce se tim raspasti i to je to... Ja sam se iskreno nadao da ce barem u prvom delu biti besplatan ulaz na stadio kako bi se navijaci vratili, ali sta mi narod znamo uopste.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: