Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 13. 3. 2020.

| Sport

Prazan "Čair" za meč Radničkog i Mačve: Biće drugačije, ne i teže

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Čukarički ferbruar 2020 foto Južne vesti Vanja Keser3
Početak meča u 16 sati; foto: Vanja Keser

Brojne evropske lige zbog korona virusa obustavile su nacionalne lige, ali to nije slučaj i sa Srbijom, pa bi, ako ne bude iznenadnih promena, Radnički trebalo da dočeka Mačvu u subotu, 14. marta. "Fenjeraša" Superlige će dočekati prazne tribine "Čaira", pošto je Vlada u "poslednji čas" odlučila da i fudbalske utakmice zatvori za publiku.

Šef stručnog štaba niškog sastava Radoslav Batak kaže da će biti drugačije bez publike, ali ne smatra da će to uticati na igru. Kao primer navodi duel osmine finala Lige šampiona Valensije i Atalante u Španiji, na kome je bilo čak sedam golova, ali bez publike koja bi uživo posvedočila spektaku.

Nažalost, publike nije bilo da vidi sve to, pratili su preko malih ekrana. Hoću da kažem da je sve do pristupa poslu, u ovom slučaju sportu kojim se bavimo. Tako da ne vidim tu nikakvih poteškoća. Naravno da je drugačije i naravno da se fudbal igra i zbog publike, ali situacija je takva kakva je i tu ne možemo ništa da menjamo - rekao je Batak.

Radnički u ovaj meč ulazi nakon poraza od Partizana, koji su crno-beli ostvarili minimalcem, iz penala. Iz tog meča su izvukli pouke, kaže Batak, pa idu na pobedu protiv Šapčana, koji se nalaze na poslednjoj poziciji Superlige.

Prošle nedelje smo pokazali da možemo. Izvukli smo pouke iz te utakmice. U fazi napada treba da budemo još kreativniji i još jednostavniji u nekim situacijama. Bez publike naravno da će da bude drugačije. Međutim, s obzirom na sve okolnosti, mi sutra idemo da dobijemo utakmicu i tako se i pripremamo - sve u cilju osvajanja tri boda - priča mladi strateg.

U predstojećem duelu Batak će moći, kako sam kaže, da računa na sve igrače. Početak utakmice zakazan je za 16 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bob

    12:25 // 14. 3. 2020.

    A u škole može da se ide,strašno ko nam vodi državu

  • Ouzo

    01:57 // 14. 3. 2020.

    Vic godine !

  • Meraklija, Republika Srpska

    22:08 // 13. 3. 2020.

    Da li je Batak iskritikovao Čumića, kad 2x nije ubacio loptu Mihajloviću, koji je veoma lepo utrčavao u prazan prostor. Izgleda mali igra samo za sebe

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: