Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 18. 5. 2011.

| Sport

Predavanje za košarkaške trenere

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Velimir Gašić; foto: novosti.rs

NIŠ - Košarkaški trener Velimir Gašić održaće u subotu, 21. maja teorijsko predavanje za trenere i pokazni trening u organizaciji Regionalnog razvojno trenažnog centra istočna Srbija.

Gašić će održati stručno teriojsko predavanje za trenere na temu “Odbrana 1-1 i kretanje igrača u napadu bez lopte” , a zatim održati i pokazni trening na istu temu.

Predavanje je će početi u 16h u sali OŠ "Sveti Sava", dok je pokazni trening od 18:15h u sali OŠ Dušan Radović.

- Svi treneri iz regiona istočna Srbija su obavezni da prisustvuju ovom stručnom usavršavanju, a dozvoljeno je i prisustvo trenerima iz drugih regiona. Klubovi su obavezni da obaveste trenere o ovoj akciji - navodi se u saopštenju Regionalng RTC-a.

Velimir Gašić je u radio kao pomoćnik Željka Obradovića 1991, kada je Partizan osvojio titulu prvaka Evrope. Gašić je vodio Radnički, Bosnu, Borac iz Banjaluke, Metalac, Vojvodinu i druge klubove. Bio je selktor i kadetske reprezantacije Srbije.


Drugo mesto za dečake RKSIS-a

Na nedavno završenom turniru Regiona KSS za igrače rođene 1997. godine, koji je održan u Mataruškoj Banji, selekcija regiona istočna Srbija zauzela je drugo mesto izgubivši u finalu od selekcije Beograda sa 10 poena razlike. Pobede su ostvarene protiv selekcija centralne Srbije Kragujevac, Zapadne Srbije 2 Šabac i Vojvodine 1 Novi Sad. Najbolji igrač turnira prema mišljenju stručnih saradnika i trenera je Milan Surlić iz selekcije istočna Srbija, član OKK Juniora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: