Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 22. 11. 2023.

Predizborno obećanje belopalanačke vlasti - nova tribina na stadionu i muzej posvećen Rajku Mitiću

rajko mitić Nakon spomenika Bela Palanka bi mogla da dobije i muzej posvećen Rajku Mitiću; foto: Lj. F.

Tribina kapaciteta 500 mesta u okviru koje će se nalaziti i muzej posvećen Rajku Mitiću, legendarnom fudbaleru i treneru koji je rođen u selu Dol, na par kilometara od Bele Palanke, obećanje je sadašnjeg predsednika Privremenog organa te opštine i dugogodišnjeg predsednika Opštine Gorana Miljkovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Otpor

    10:48 // 22. 11. 2023.

    Radna mesta nista?01.12 dolazi slovenacki Goodyear da se predstavi u Pirotu i uzme radnike.Eto prilike da uzmemo sudbinu u svoje ruke a 17.12 da ponistimo listic za lokalne a za parlament da biramo Srbiju bez nasilja i kriminala.

  • beriljac

    10:49 // 22. 11. 2023.

    Ovo je vrh cinizma i ruganja sirotinji u lice.Predsednik im obećava da će im izgraditi tribinu i muzej od njihovih para.Oni najveća sirotija u Srbiji bez mogućnosti da se negde zaposle a baja im daje 500 stolica na stadionu? E jadni moji belopalančani koga ste vi glasali. Niste za bolje.

  • Opraviše nas

    12:40 // 22. 11. 2023.

    Ta vlast bi mogla da kaže narodu šta su sve u opštini dali pod hipoteku i gde su potrošili te pare. Mogli bi da poprave mostove koje je uništio Aktor a oni ih pustili da odu a da ih ne poprave. Mogla bi da objasni gradjanima zašto plaćaju najskuplje odvoženje smeća u Srbiji. Mnogo šta bi mogli, ali nemaju vremena od sakupljanja sigurnih glasova.

  • radivoje milenković

    13:33 // 22. 11. 2023.

    Epidemija je počela- B.Palanka, po ugledu na Leskovac, Loznicu, Zaječar, kasnije možda i Niš, izradiće tribinu na gradskom stadionu, da bi što lakše izborili u ligi koju igraju - 4. rang Zona Istok. Tribine treba da im pomognu da se zadrže u tom rangu.

  • Nesa

    07:42 // 23. 11. 2023.

    Ceo Belopalanacki kraj je siromasan bii i nije se ulagslo u Belu palanku a podarila nam Rajka Mitica i predsednika akademije Kostica.Dve vrhunske leg.

  • Smuk II

    10:37 // 23. 11. 2023.

    Osim R. Mitića i Akademika Kostića , B. Palanka je "iznedrila" i 2 najnepismenija predsednika Opštine ! Predzadnjeg i zadnjeg ! Valjda će bude zadnji ?
    Ili su si ga Belopalančani zaslužili ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: