Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:38, 14. 11. 2016.

| Sport

Prekinut trijumfalni niz Mašinca

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Nišlijke zamalo ostale bez boda; foto: Vanja Keser

Posle četiri uzastopne prvenstvene pobede fudbalerke Mašinca poražene su u 12. kolu Superlige na gostovanju od zemunske Sloge Radnički sa 3:2.

U uzbudljivom duelu budućih učesnika plej-ofa Nišlijke su dva puta uspevale da nadoknade gol zaostatka, ali je raspoložena protivnička igračica Ana Veličković het-trikom uspela da bukvalno sama pobedi niški sastav i svom timu donese bitna tri boda.

Osvojeni bodovi u ovom meču prenose se u plej-of, pošto se računaju bodovi osvojeni u mečevima protiv timova koji su se u tu fazu takmičenja plasirali.

Veličkovićeva je golove postizala u 28, 68. i 85. minutu, a golove za Mašinac dale su Milica Stanković u 45. i Nevena Milivojević u 75. minutu.

Šef stručnog štaba Mašinca Perica Krstić utakmicu u Zemunu okarakterisao je kao tešku i jako kvalitetnu.

Meč je obilovao uzbuđenjima, bio je dosta napet, sa mnogo agresivnosti i ostaje žal što nismo uspeli da osvojimo makar bod. Jeste da smo dva puta stizali rezultat, ali smo pred kraj meča mi bili ti koji su imali punu inicijativu i umesto da meč prevagne na našu stranu iz kontre smo primili gol, koji nas je na kraju koštao poraza. Ne mogu, a da ne prokomentarišem suđenje, koje je direktno uticalo na rezultat, jer je Sloga sva 3 gola postigla iz diskutablinih situacija. No, šta je tu je, okrećemo se duelu sa Crvenom zvezdom, gde želimo da ovu godinu završimo u pobedničkom maniru - zaključio je on.

Poslednji takmičarski meč u ovoj godini Mašinac će odigrati u subotu u 13 sati na Delijskom visu protiv Crvene zvezde i to će biti još jedan duel dva učesnika plej-ofa gde će osvajanje 3 boda biti imperativ za niški tim.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: