Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:53, 14. 6. 2021.

| Sport

Preko 50.000 metaka ispalilo 220 takmičara na prvenstvu na strelištu Malča

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
safari-prakticno-streljastvo5-foto-vk
foto: V. K.

Otvoreno Državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu koje je održano na strelištu u Malči kraj Niša prošlog vikenda, okupilo je 220 strelaca iz Srbije, Grčke, Bugarske, Mađarske, BIH i Hrvatske, a organizatori kažu da je ovo takmičenje donelo i novi rekord.

Iz niškog "Safari kluba" koje je organizovalo prvenstvo navode da je ispaljeno preko 50.000 metaka, takmičare je pratilo oko 60 službenih lica, a i zahvaljujući svima njima, poslednji takmičar je uspešno završio svoj nastup do 14 sati, čime je oboren novi rekord u okviru sistema takmičenja u ovom regionu.

Što se plasmana tiče, kada je timsko takmičenje u pitanju prvo mesto produkcija osvojio je SA Dejan Vuković iz Požarevca, u standard kategoriji najbolji je bio beogradski Partizan, a u open kategoriji Vukovi iz glavnog grada. U pojedinačnoj konkurenciji produkcija slavio je Ljubiša Momčilović (Delta SAJ). U standardu je najbolji bio Slavko Obravodić, a open je osvojio Marjan Džonić.

Nevreme koje je protekle nedelje pogodilo mnogo mesta na Balkanu, u nekoliko navrata je ozbiljno zapretilo ovom sportskom događaju, a muke organizatoru dodatno su zadavale kišne bujice koje su u dva navrata odnosile tek napravljen prilazni put. Ipak, sve je krenulo na vreme i u dva dana su takmičari završili postavljene zadatke na 12 "stejdževa“.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zahav

    09:03 // 15. 6. 2021.

    Talent recruteri za razne škaljarce su sa pažnjom posmatrali ovaj besmisao. Nego hoće li “takmičari” da pokupe sav taj gvozdeni otpad koji su besomučno rasipali po prirodi?

  • Dzoni

    07:55 // 15. 6. 2021.

    50 000 € za sprdnju I zajebanciju.
    Bolje da ste roštilj pravili a keš uplatili za neko dete.

    • Џо Маскарада

      10:44 // 15. 6. 2021.

      Мислим да сваки такмичар носи своју муницију...

    • Gaga

      19:08 // 15. 6. 2021.

      Ovi se igrali Otpisanih.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: