Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:01, 23. 1. 2017.

| Sport

Preopterećen sajt koji prodaje karte za Dejvis kup

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
tenis
Svi bi da bodre niške tenisere; foto: Petar Stošić

Zbog velike navalice, ulaznice za mečeve Dejvis kup reprezentacije Srbije u hali Čair, koja je krenula nakon vesti da Novak Đoković igra protiv Rusije, u zastoju je sajt "DD tickets", preko koga se karte prodaju, a to je i razlog zbog koga u “Win Win” prodavnicama ne prodaju karte.

Građani su zabrinuti, jer od sinoć ne mogu ni na koji način da dođu do karata za utakmice teniske reprezentacije Srbije u Nišu. Međutim, iz "DD tickets"-a tvrde da sajt radi, ali je potrebno da budu uporni oni koji žele karte za mečeve teniske reprezntacije. Oni takođe uveravaju da karata ima, dok na sajtu stoji da ih je ostalo samo za tribine.

dd-ticekts-printscreen "DD tickets" nije izdržao; printscreen

Sajt je radio normalno do trenutka kada je objavljeno da će igrati Novak Đoković, sada je kolaps, ali sajt radi, nije van funkcije samo je usporen. Morate više puta da pokušate i da budete strpljivi i uspećete da naručite - kažu iz DD tickets-a.

Ipak i kada posle brojnih ponavljanja i pokušaja dođete do kraja procesa naručivanja karata, sajt “pukne” i umesto potvrde da ste naručili karte, pojavi se greška.

Podsetimo, prilikom prošlog održavanja Dejvis kupa u Nišu 2012. godine nije se moglo doći do karata. Početak prodaje je odlagan više puta, a onda su sa raznih strana stizale oprečne informacije o tome da li ima ulaznica i kako se mogu nabaviti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ultimo giro

    14:04 // 24. 1. 2017.

    Hajde sad, moralisete tu... Ne znaci da nekom ko zeli da vidi Novaka nije i do tenisa. Da novac nije problem, kupio bih i ja karte zbog tenisa a ne zbog Novaka. Jer svakako cu gledati mec na tv-u.
    Bravo za Kokana, on je kartu kupio februara 2017.

  • Milan Jovic

    10:51 // 24. 1. 2017.

    Ljudi jel moze negde normalno da se kupe? ono stanes u red i das pare

  • Fox molder

    10:12 // 24. 1. 2017.

    Mi smo kupili 8 kompleta jos u petak u winwin radnji, a i na sajtu je bilo slobodnih karata koliko hoces, jer idemo da gledamo tenis, a ne novaka.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: