Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 24. 12. 2020.

| Sport

Primač Crvene zvezde novo pojačanje OK Niša

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Mašulović i Pešić
Veljko Mašulović sa predsednikom kluba Milanom Pešićem; foto: M. P.

Dosadašnji igrač beogradske Crvene zvezde 18-godišnji Veljko Mašulović novi je igrač Odbojkaškog kluba Niš, vicešampiona Srbije i ovosezonskog četvrtfinaliste Kupa CEV. Mašulović je juniorski reprezentativac Srbije, a imaće priliku da debituje u dresu niškog tima već u subotu, 26. decembra u revanšu četvrtfinala Kupa Srbije.

Pojačanje u primačkoj liniji Odbojkaški klub Niš doveo je u vidu mladog i talentovanog odbojkaša iz Gadžinog Hana koji je prethodnih sezona igrao za beogradske crveno-bele.

Veljko Mašuović je visok 199 cm i igra na poziciji primača, a septembra ove godine je sa juniorskom reprezentacijom Srbije igrao na Evropskom prvenstvu u Češkoj.

Priliku da ga vidi na delu trener Dragan Svetozarević će imati već u subotu, 26. decembra od 15 sati kada Niš dočekuje Ribnicu u revanšu četvrtfinala Kupa Srbije. U prvom meču bilo je 3:2 za Kraljevčane.

Mašulović je drugo pojačanje Nišlija tokom decembra jer je početkom meseca stigao i tehničar iz Brazila Aleksandro Garsija Visente.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    07:40 // 26. 12. 2020.

    @Istinomer- jes,jes, neko je naivan, da obestecenje ide klubu !
    Kad si toliko pametan i upoznat sa situacijom, sto ne komentarises sta ce biti sa igracimama ,koji su godisate ovog "velikog " pojacanja i zasto on ima prednost nad nasim momcima? Sto je dosao iz zvezde?
    Bolje da lupam ko otvoren prozor, nego da sam lihvar i uvlakac !

  • Burek

    21:48 // 25. 12. 2020.

    Visegodisnji haha, ova godina i sledeca...

  • Razbibriga

    00:10 // 25. 12. 2020.

    Nasi 18 godisnjaci, deca kluba, nek se spremaju za sut- kartu, dok ti Pesicu, u zelji da uzmes neki €, razigravas i kalis igraca zvezdi !

    • Istinomer

      15:55 // 25. 12. 2020.

      Veljko je od juce igrac OK Nis. On nije igrac Zvezde. Znaci, nema razigravanja za drugog, nego za svoj klub.Zato ne lupaj kao otvoren prozor. Obestecenje klubu pripada ukoliko igrac napusti klub pre isteka visegodisnjeg ugovora!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: