Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 8. 12. 2011.

| Sport

Prioritet Radničkog je povratak niške dece

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
FK Radnicki

Novi sportski direktor Radničkog Dejan Branković istakao da će u prelaznom roku prioritet biti vraćanje mladih niških igrača koji nisu imali šansu. Pripreme počinju 15. januara.

Upravni odbor kluba odlučio je da mesto sportskog direktora poveri nekadašnjem fudbaleru Dejanu Brankoviću koji je istakao da će se ovih dana znati koji igrači će zadržati svoje mesto u timu prvoplasiranog na tabeli Prve lige.

- Nismo još počeli pregovore oko prelaznog roka. Danas će trener Aleksandar Kuzamnović da saopšti spisak na koga će da računa u drugom delu polusezone. Nemamo još čistu sliku koji bi igrači bili potencijalna pojačanja. Prelazni rok počinje 1. januara, tako da još imamo vremena - rekao je Dejan Branković.

U prethodnom periodu Radnički je neke mlađe igrače ustupljivao drugim klubovima ili su oni samo trenirali sa ekipom, a nisu dobijali pravu šasnu. Ta praksa će se promeniti.

- Prioritet je da vratimo mlade igrače koji su, prema mom mišljenju, bili zapostavljeni. Oni nisu dobili pravu priliku da se pokažu i da iskoriste svoju eventualnu šansu - istakao je novi sportski direktor.

Igrači koji su izneli najveći deo tereta u jesenjoj polusezoni pripreme će početi 15. januara naredne godine, dok će mlađi fudbaleri koji tek treba da se nametnu početi sa spremanjem već 25. decembra ove godine.

- Njihov plan priprema će početi teretanom i laganim treninzima, pa će se onda priključiti početku priprema prvog tima - dodao je Branković

Radnički je polusezonu završio na liderskom mestu sa 33 boda, ispred Donjeg Srema koji ima 3 boda manje. Prolećni deo sezone počinje 10. marta 2012. godine, a Radnički bi trebalo da dočeka Čukarički, ako se pre toga taj klub ne ugasi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Detlic

    01:40 // 11. 12. 2011.

    a vosa sto uzela meru Zvezdi ?

  • Nislija

    11:26 // 10. 12. 2011.

    Sve sto zelim to je samo da gledam Radnicki u Super ligi (gde i zasluzuje da bude),na novom stadionu (ako ga u dogledno vreme naprave)... Po mom misljenju, Radnicki treba da zadrzi ovaj tim ukoliko udje u Super ligu, kao i da pruzi sansu mladjim igracima (a za to treba imati kvalitetnu omladinsku skolu). Nadam se samo da nece biti po starom modelu - usli smo u Super ligu, vec naredne sezone ispadamo i ponovo se zarobimo narednih 10 god. u nizim rangovima takmicenja.

  • nislija

    18:56 // 9. 12. 2011.

    Malo-gradjanine, za tvoju informaciju, ima jedan klub koji je sposoban da udje u Super ligu.

    • Gradjanin

      21:53 // 9. 12. 2011.

      Pa ti da nisi malogradjanin ne bi ti nadimak pocinjao malim slovom!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: