Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:55, 19. 11. 2021.

| Sport

Pripreme za Izbor sportiste Niša u toku, ove godine bez velike proslave

Autor:S. N.Izvor:Južne vesti
Sava Randjelovic i Stefan Jovic Sportski bal 2019 Nis foto Sekcija sportskih novinara Nisa
Sava Ranđelović i Stefan Jović, sportske ličnosti 2019. godine; foto: Sekcija sportskih novinara Niša

Ko će biti najbolji sportista Niša u 2021. godini u kojoj niški sport proživljava krizu, biće poznato 22. decembra za kada je zakazan Izbor sportiste godine. Zbog pandemije neće biti uobičajenog "Sportskog bala", ali iz Sekcije sportskih novinara kažu da će očuvati tradiciju dugu preko četiri decenije. Predstavnici klubova mogu do 26. novembra dostaviti rezultate svojih takmičara koji mogu da konkurišu za neko od četiri priznanja.

Proglašenje najboljih je prošle godine upriličeno dodeljivanjem nagrada u televizijskom studiju, a ni ove godine, kada će 43. put biti proglašeni najbolji u sportskom Nišu, neće biti uobičajenog „Sportskog bala“ koji okuplja preko 400 gostiju, kaže Dušan Jocić, predsednik Sekcije sportskih novinara Niša koja je organizator manifestacije.

U kombinaciji naše odgovornosti prema zdravlju svih učesnika protokola, ali i želje da čak i u ovim okolnostima očuvamo tradiciju dugu preko četiri decenije, smatrali smo da je pravo rešenje da ovog puta to učinimo uz jedan prigodan svečani koktel, ali sa strogo kontrolisanim brojem zvanica, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Zapravo će samo gosti sa pozivnicama - dobitnici priznanja, članovi žirija i specijalni gosti, ove godine moći da prisustvuju manifestaciji. Ali, učinićemo sve da u postojećim ograničenjima održimo nivo našeg Izbora sportiste godine, uz nadu da ćemo već sledeće godine moći ponovo da se družimo i veselimo na „Sportskom balu“ - kaže Jocić.

Sportski bal 2019 godine Nis foto Sekcija sportkih novinara Nisa Ove godine bez velike proslave; foto: Sekcija sportskih novinara Niša

Proglašenje najboljih biće održano 22. decembra u hotelu „New city“, a ko će kući odneti priznanja odlučiće žiri koji, osim niških sportskih novinara, članova Sekcije, čine svi dosadašnji dobitnici priznanja „Sportista godine Niša“.

Mi smo uputili poziv svim klubovima da nam do 26. novembra dostave rezultate svojih takmičara za koje veruju da mogu ući u konkurenciju za neko od naših tradicionalnih priznanja-najbolji sportista godine, najbolji mladi sportista, najuspešniji sportski kolektiv, sportska ličnost godine - dodaje Jocić.

Predstavnici klubova treba da uz broj pobeda na konkretnom takmičenju, broj takmičara ili klubova koji su bili u konkurenciji, pošalju i rezultate i predloge na mejl [email protected] ili donesu lično na adresu sportskih redakcija Narodnih novina i RTV Belami (Trg kralja Milana 6-8).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Insajder

    18:55 // 21. 11. 2021.

    Koji sport u Nišu?? Pa Templarka devastirala sport i ide na to da sve ugasi, njoj je agrar bitan..

  • VAR tehnolog

    07:23 // 20. 11. 2021.

    ...a sve pod pokroviteljstvom sns-a ! Kakava glupost, ides u kafanu, pijes spriceri i jedes vesalice, muzika ko na svedbe i proglasavas sportistu propalog grada i sporta ! U, pauzi, izmedju dva srka ! Sve mora uz jedenje i pijenje ! A, dodje i ministar, jer u Nis mnogo lepe pljeske !

  • Dvojac

    13:22 // 19. 11. 2021.

    Nagradu da dobiju obojica, jer od ovih montiranih sportista ne mogu na red da dođu pravi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: