Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:13, 19. 2. 2013.

Proba Radničkog sa Slogom

490x370-Aca-Jovanovic-Radnicki.jpg

U sredu, 20. februara fudbaleri niškog Radničkog odigraće kontrolni meč sa Slogom iz Kraljeva na glavnom stadionu Čaira.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Срамота али стварно

    19:42 // 19. 2. 2013.

    Ја сам разпчаран свиме што се дешава око Радничког.Прво ме је изнервирало то да се погрешило око градње стадиона тј да није по фифа стадардима, као да је то тешко.Сада цео исток треба преселити на запад а исток првобитно био пројекотован за главну трибину ! Имали смо прилику да добијемо солидан стадион а ви сте то упрскали скорз неодговорно !Јос силни проблеми око клуба стварно смор за све навијаче, мене сте убедили да не долазим до дањег на стадиону и пратим Раднички !

    • MJ

      21:22 // 19. 2. 2013.

      Vidi ga ovaj cim krene lose i cim stvari nisu bas kako valja,odma nece vise da ide na utakmice i prati Radnicki...pa ajde pokazi malo lojalnosti prema klubu,Za klub se navija i kad ima milione i kad je u dugovima i kad sve pobedjuje i kad sve gubi!

    • laza

      21:27 // 19. 2. 2013.

      razocaran gradom gradonacelnikom lokalnim politicarima i poltroncicima bogatim mocnicima ali nikad voljenim klubom

    • Meraklija iz centar

      13:11 // 20. 2. 2013.

      ovo u vezi sa gradnjom stadiona,sasvim si u pravu.jer,ti standardi ne vaze od juce,tako da se o svemu tome znalo i pre izgradnje,i trebalo bi da odgovaraju(mada u nasoj drzavi je to tesko)ljudi koji su napravili taj propust.uprava je vrlo losa,slazem se s tobom i u vezi s upravom,jer je prilicno losa,i ne radi bas u interesima kluba.ali,da zbog nje ne idem na radnicki i da sam se smorio?pa prijatelju,meraklije su pratile radnicki i u trecoj ligi na bubnju,takoreci poljancetu,sto sad ne bi pratile radnicki,i sto bi se smorile zbog ovih gluposti?

  • Daki

    17:03 // 19. 2. 2013.

    U koliko sati pocinje utakmica?

  • Nišlija

    17:42 // 19. 2. 2013.

    U 19h pocinje pod reflektorima

  • palilula

    19:31 // 19. 2. 2013.

    Da li moze da se prisustvuje utakmici i da li se placa ulaz ?

  • Nislija

    21:17 // 19. 2. 2013.

    E vidis to sto te je to ubedilo d vise ne pratis Radnicki i ne dolazis na njegove utakmice govori o tebi da nisi iskren anvijac kluba. Za klub se voli kao institucijaa ne zbog toga sto je uprava dobra ili osa ili zbog toga sto su igraci dobri ili losi. Na stadion i na utakmice se dolazi zbog kluba i kad je sve olicno i kad je lose kao sad,jer ponavljam tu smo zbog kluba,sta mi mozemo sto su gradski oci nesposobni,mi mozemo da dolazimo svaku utakmicu i bodrimo nas voljeni klub Radnicki,nebitno dal igrao 5. ili kao sad 1. ligu. Mi smo tu zbog KLUBA opet ponavljam a ne zbog lige ili dobre situacije u klubu. Bitno je da Real igra!

  • Petar

    22:48 // 19. 2. 2013.

    Kakve gluposti cemo jos cuti od URS-ovaca nesposobnih da zajedno sa naprednjacima zavrse 10 posto preostalih radova na stadionu. Ne mogu da iskoriste donaciju koju je dobila prethodna vlast u vidu novih reflektora, izgubili smo utakmicu Srbija - Skotska, kako sad stvari ni do kraja maja nece nista uraditi. O zapadnoj tribini da ne govorim. A onda biser o zameni istocne i zapadne tribine. Za neupucene Iz Direkcije - UEFA je dodelila kategoriju 3 projektu niskog stadiona. I to sa sve VIP-om na istoku. Ali treba da se zamajava narod jer ste nesposobni da zavrsite stadion.

  • Bilmez

    23:17 // 19. 2. 2013.

    Ajme mene ajme mene majko

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: