Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:23, 30. 6. 2011.

Produžen rok za završetak hale Čair

hala 01

Iako je rok bio do 30. juna, radovi na rekonstrukcije hale još nisu završeni. Ostalo da se postavi parket, knauf, izolacija i keramika, montiraju stolice i uvede struja. EHF upoznat sa novim rokovima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nišlija

    18:25 // 30. 6. 2011.

    Svaka čast za poslednji pasus! Ovo je pitanje koje se postavlja za gradske većnike. A takođe bi i velika većina građana trebalo da se preispita malo zašto su tako lako okrenuli leđa svojim gradskim klubovima. Da nam je mentalitet drugačiji možda bi i situacija u gradu bila drugačija...

  • Bobby

    22:12 // 30. 6. 2011.

    Hale ne sluze samo za sportove, vec i za koncerte... Sada ce svetske zvezde pohrliti u Nis u halu sa 4000 mesta...

  • Moca

    05:04 // 1. 7. 2011.

    Jos jedno sto milione e. i sve ce biti uradjeno na vreme. Hala ce biti osvetljena ali su zato ulice ukljucujuci i centar u mraku. Fontane ce sigurno proraditi i centralni trg osvetliti kada pocne i dok traje prvenstvo. Sve u svemu haos u gradu, ali zato imamo kancelariju u Briselu.

  • Konstantinus

    10:21 // 1. 7. 2011.

    Iako hala košta preko 6 miliona eura još uvek nije gotova!? Sada će sigurno neki novi aneks, pa pod ugovor, novi nalozi kako bi Simonović mr Miloš i njegova svita mogli "osigurani" da odu sa niške političke scene jer na izborima nemaju čemu da se nadaju!

  • prof.dr.Pera

    12:24 // 1. 7. 2011.

    U velikom procentu izvodjenje radova se "probije" rok,vremenski uslovi bi trebalo da su jedini opravdani razlozi. Naspominjem da se pri izgradnji projekata radi studija izvodljivosti,opravdanosti... Pre pocetka radova se zakljucuje rok zavrsetka.
    Kod nas je druga prica,investitor i izvodjac radova po pravilu bi trebali da angazuju konsultanta,revidenta. Ubedjen sam da u ovom projektu jedino postoji nadzorni organ kako bi investiror sto jeftinije proso,ali sve to ima svoju cenu na kraju.
    A za nas dipl.inž.građ. nema posla !

  • tu neki usput

    14:22 // 2. 7. 2011.

    Da se razumemo: ne ugradjuje se KNAUF već sistem suve gradnje. KNAUF je ime proizvoda kao recimo što mu dodje Fiat punto.
    Čak i nenamerna zabuna u ovom smislu doprinosi komercijalizaciji novinarskog članka. U ovom slučaju se čak i javnost dovodi u zabludu jer se trenutno ne ugradjuje konkretno KNAUF iz Makedonije nego superiorniji Lafarge iz Francuske, što je zbog perfomansi zaista stvar za ponos Nišlija jer su Beogradjani za Arenu izabrali jeftinije rešenje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: