Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 19. 2. 2016.

Prokišnjava svlačionica na Čairu (video)

490x370-Stadion.jpg Prokišnjavanje svlačionica na Čairu normalna pojava; foto: JV arhiva

Samo dva dana pre početka prolećnog dela Superlige na internetu je osvanuo video snimak prokišnjavanja svlačionice na stadionu Radničkog. U klubu kažu da je to krivica Nadzornog organa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • darko

    15:33 // 19. 2. 2016.

    Jel ovo bese najavljivano kao "StanfordBridge na Cairu" projekat?

  • slavko

    15:41 // 19. 2. 2016.

    On zaboravio da je bio deo te vlasti koja je pravila i muvala oko stadiona.Promenio 6 stranaka i uvek bio uz vlast i na vlasti,pa snosis i ti deo odgovornosti gosn.prvi funkcioneru kluba.

    • ne bih se

      08:41 // 21. 2. 2016.

      složila sa Vama, jer njegovo pravo je da menja stranke poput čarapa, a nadzor mora da bude stalno prisutan na gradilištu i da ne daje autograme za fušeraj ili da snosi odgovornost za svoj rad. Kada najbitniji šrafovi rade profesionalno, ne može niko da mulja, a kada oni muljaju, ne sme da se prodaje magla da su političari odgovorni za njihov nesavestan rad, jer platu uzimaju oni, a ne političari.

  • Miki

    15:44 // 19. 2. 2016.

    Sada pozovite ave sposobne ljude Nisa koji su se slikali dok se pravio stadion pa neka iz svog dzepa plate saniranje.

  • Jason Born

    16:12 // 19. 2. 2016.

    Predsednik Ilic je u svom govoru odmah nakon proglasenja naglasio resavanje vise gorucih problema medju kojima je i prokisnjavanje stadiona. Nije bilo tako davno da se nebi znalo ko je gradio a ko potpisivao uradjeno. Jedino me brine da se kola ne polome na nekom sitnom radniku koji je pritisnut "odozgo" da je sve uradjeno kako treba. Taj ko je projektovao stadion nije nikada bio na nekom modernom

    • ing.

      19:24 // 19. 2. 2016.

      Na zalost zakonski min. garancijaa za kvalitet ove vrste a i vecine drugih roradova iznosi 2 god. od obavljenog teh. pregleda gde su isti kvalitetom primljeni!

    • Jason Born

      10:37 // 21. 2. 2016.

      @ing, bez obzira koliki je protok vremena, curenje ne traje od juce. Evidentan je los kvalitet radova. Iako je mozda istekao rok za reklamaciju uvek postoji nacin da se izvodjac radova natera da radi kvalitetno ili popravi vec uradjeno. Crne liste za ucesca na tenderima pa da vidimo ko ce dalje raditi mimo projekta ili najbolje prakse. SAMO DOMACINSKO PONASANJE MOLIM

  • Jason Born

    16:16 // 19. 2. 2016.

    ...stadionu. Nebi stavio klupe za rezervne igrace na istocnoj tribini kada one moraju da budu ispod zapadne tribine. Zasto su hodnici ispod istoka onoliko otvoreni, mracani i pa se tu skupljaju jata golubova koji prave veliki nered.
    Zasto ste podigli kredit za gradnju stadiona a zavrsili radove manje od 100%. Zasto niste podigli kredit za celokupne radove. Kad vec placamo platicemo i toliko "malo"

  • Dule

    16:18 // 19. 2. 2016.

    Da da kriv izvodjac sa kojim grad nije hteo da ugovori pravljenje krova vec je to bila druga faza radova a ni prva nije zavrsena!I kriv izvodjac kako da ne!Neka se svako od nas zamisli da li postoji kuca bez krova!?

    • Jova

      17:18 // 19. 2. 2016.

      Jeste! Kriv je izvođač radova! Ali je njegova firma zaštićena od političara na vlasti pa neće da odgovara! Loš kvalitet svega od materijala do načina izgradnje! Krov nije izgovor pa ni Kamp nou nema krov! Šta misliš da je ispod tribina i ne planirani bazen kao kos nas!? Kako mi uvek imamo neki izgovor i nikad niko za ništa nije kriv!?

  • Jason Born

    16:19 // 19. 2. 2016.

    ...vise se ne secam koje su garniture sta obecavale, ali neka od njih je obecavala i rusenje zapadne tribine...
    Napravite ono sta je potrebno ovom gradu i sta ce biti korisceno u punom kapacitetu, a ne da spucate gomilu novca u beton koji propada a uz to i nicemu ne sluzi. Novac iz gradske kase je vlasnistvo svih gradjana. Da li tako gazdujete novcem i u svojoj kuci...

  • Marija

    16:43 // 19. 2. 2016.

    Najbolje da opet podignete neki krediči a zalepite stiropoL

  • Ivan

    16:58 // 19. 2. 2016.

    Ko kaze da nema tuseva na stadionu? MD gradnja je inace izvodjac radova. Neka njih jure za sav fuseraj koji su pravili na stadionu a pravili su ih u ogromnim kolicinama.

  • shaft

    22:57 // 19. 2. 2016.

    Pre neki dan,resorni vecnik Pesic rece "da je ovo hram", a ovo je NISKI BLAM!

  • Ljakse

    08:23 // 20. 2. 2016.

    A be toj da pitate Bananu.Tolke pare potrosija a nista nee napravija.

  • Srdjan

    08:48 // 21. 2. 2016.

    Kula od Karata. Prosle godine je JP Pcelica organizovala slet sa decom iz Niskih vrtica i prvi put sam posetio stadion. Zaprepastio sam se nivoom zavrsnih radova, u najmanju ruku stadion je nebezbedan, gde god se okrenes fuseraj. Od spolja takodje, fasada katastrofa. Za par godina imacemo RUINU od stadiona. Ovaj objekat je ogledalo korupcije i javasluka u nasem gradu.
    SKLEPANO, SKLEPANO,SKLEPANO.

  • BananaGrađevinac

    10:39 // 22. 2. 2016.

    Kad Banana nešto izgradi o tome se čuje i priča na daleko!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: