Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 14. 6. 2017.

| Sport

Prokupački osnovci najbolji na turniru u Blacu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Fudbaleri skole 9. oktobar foto lj.m.
Najbolji u maom fudbalu među vršnjacima; foto: Lj.M.

Učenici 3. i 4. razreda Osnovne škole "9. oktobar“ iz Prokuplja osvojili su 1. mesto na međuokružnom takmičenju učiteljskog društva u malom fudbalu u Blacu, pobedivši sa 1:0 vršnjake iz Niša, učenike škole “Duško Radović".

Igrač pobedničke ekipe Dimitrije Veličković proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Buduće nade prokupačkog fudbala su u prvoj utakmici pobedili ekipu iz Niške Banje rezultatom 3:2, u drugoj utakmici savladali su učenike Osnovne škole “Desanka Maksimović“ iz Kosovske Kamenice sa 4:0, dok su u polufinalu, nakon regularnih 0:0, na penale rezultatom 3:2 izbacili učenike čačanske škole “Sveti Sava“ i tako trasirali put do finala.

Nisam očekivao ovakav ishod s obzirom da se radi o jednom veoma kvalitetnom takmičenju koje se tradicionalno održava već petu godinu za redom. Naša deca su pokazala da se fudbal igra srcem i ovo je jedan od najvećih sportskih uspeha škole – rekao je Rade Ilić , nastavnik fizičkog vaspitanja.

Inače, pored Dimitrija koji je proglašen za igrača turnira, tokom ovog takmičenja posebno se istakao i talentovani golman Prokupčana Konstantin Stošić koji je sigurnim intervencijama na svim utakmicama uspešno čuvao gol svoje ekipe, a u polufinalu i direktno odveo tim do borbe za prvo mesto tako što je odbranio odlučujući penal.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: