Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 21. 10. 2022.

| Sport

Prokupčani najzad pred svojom publikom, dočekuju "Jugović" iz Kaća

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Rukometaši Topličanina konačno pred svojom publikom u Prokuplju; Foto: Lj. M.

Nakon 4 odigrana kola i dve utakmice na kojima su kao domaćini igrali u Blacu, rukometaši Topličanina u 5. kolu rukometnog prvenstva Arkus lige dočekuju ekipu Jugović iz Kaća pred domaćom publikom, u Sportskoj hali u Prokuplju. Prokupčani očekuju veliku podršku navijača u debitantskoj utakmici na svom parketu u najjačoj rukometnoj ligi, a utakmica se igra u subotu, 22. oktobra od 18 sati.

Nakon pobede u prvom kolu nad ekipom Kikinde i dobrog početka na startu prvenstva, Prokupčani u prethodne 3 utakmice nisu stigli do bodova i pored velike borbe i dobre igre, pa sutra očekuju da se prekine serija loših rezultata.

Poštujemo ekipu Jugovića, ali sve sem pobede na sutrašnjem debitatntskom nastupu u našoj hali u Prokuplju i pred našom publikom, za nas bi bio neuspeh. Dobro smo radili i pauza od desetak dana nam je dobro došla da se još malo pripremimo i taktički uigramo, zato sutra očekujemo neizvesnu utakmicu, ali i nove bodove u prvenstvu pred, verujemo, punim tribinama u Prokuplju - kažu u Upravi RK Topličanin.

Prokupčani se nakon 4 odigrane utakmice u Arkus ligi nalaze na 10. mestu sa 2 boda, dok je njihov sutrašnji protivnik iz Kaća na pretposlednjem, 13. mestu sa samo jednim osvojenim bodom u dosadašnjem delu prvenstva.

Ipak, trenutno stanje na tabeli ne pokazuje pravi kvalitet Jugovića, jer su do sada imali težak raspored pa su, osim prve utakmice, kada su igrali nerešeno sa ekipom Šamot 65, izgubili kod kuće od Partizana i Dubočice, ali i u Beogradu od Crvene zvezde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: