Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 2. 7. 2022.

| Sport

Prokupčani ostali bez trenera, Miljan Manić novi strateg rukometaša Vranja

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Miljan Manić rukomet
Rođeni Svrljižanin će na klupi Vranja pokušati da ponovi uspeh koji je u prošloj sezoni ostvario u Prokuplju; foto: Privatna arhiva

Rukometaši Topličanina prošlu sezonu u Super B ligi završili su sa svim pobedama i izborili plasman u ARKUS Superligu, ali će sezonu u društvu najboljih timova započeti sa novim trenerom, pošto je sada već bivši šef stuke Prokupčana dogovorio saradnju sa ekipom Vranja 1957, članom Super B lige.

Upravo su ta dva tima prošle godine vodila veliku bitku za ulazak u Superligu, a Topličanin je, predvođen upravo Manićem sa klupe, slavio u oba duela protiv Vranjanaca i ostvario istorijski uspeh.

Međutim, rođeni Svrljižanin je odlučio da i naredne godine igra u drugom rangu i pokuša da ponovi uspeh iz prošle sezone i da uvede i tim iz Vranja u elitu srpskog rukometa.

Dao svoj maksimum, napravili smo istorijski uspeh. Bili smo najbolji sa svim pobedama, ali jednostavno mislim da je došlo do vrhunca i da je jednostavno takva odluka najbolja i za mene, ali i klub. Stigla je i ponuda iz Vranja, oni takođe imaju visoke ciljeve i ambicije već godinama unazad. Znamo da će ove sezone Super B liga biti izuzetno snažna, ali sam sa druge strane siguran da možemo da igramo zapaženu ulogu i da se borimo za vrh tabele - kaže Manić.

Osim ekipa iz Vranja ove sezone u Super B ligi Istok-Zapad takmičiće se i rukometaši niškog Železničara, odakle su još ranije već istakli da žele ekspresan povratak u Superligu, a u prilog tome govori i činjenica da će ih sa klupe opet predvoditi Đorđe Teodorović. Velike ambicije najavila je i ekipa Goča iz Vrnjačke Banje, koja se fuzionisala sa ekipom Novog Pazara, i već oformila respektabilan tim.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: