Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 4. 11. 2022.

| Sport

Prokupčani protiv "Šamota" traže šansu za beg sa dna tabele

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Prokupčani za sutra najavljuju bolju igru i nova 2 boda; Foto: Lj. M:

Sa jednom pobedom u prvom kolu i serijom od 5 uzastopnih poraza u nastavku prvenstvu Arkus rukometne lige, rukometaši Topličanina u 7. kolu dočekuju ekipu Šamot 65 iz Aranđelovca. Utakmica se igra u subotu 5. novembra u prokupačkoj Sportskoj hali "dr Zoran Đinđić", a početak je zakazan za 18 sati.

Trener domaće ekipe Zlatko Petronijević najavljuje bolju igru i prekid serije loših rezultata koji su usledili nakon debitantskog nastupa u Arkus ligi i pobede u prvom kolu protiv Kikinde.

Na žalost, nakon tog susreta smo pali u igri, malo nismo imali ni sportske sreće u nekim utakmicama, ali mi se okrećemo sebi i svojoj igri. Ekipa je spremna i sutra očekujemo nove bodove u prvenstvu. Za razliku od utakmice protiv Jugovića koju smo u našoj hali u Prokuplju odigrali pre dve nedelje, sada očekujem mnogo bolju igru pre svega u napadu i nadam se pobedi-komentariše trener Petronijević.

Dodaje da su svi raspoloživi igrači spremni za sutrašnju utakmicu, tako da će nastupiti u punom sastavu.

Prokupčani nakon šest odigranih kola u prvenstvu zauzimaju 12. mesto sa samo 2 osvojena boda, dok Šamot ima bod više i nalazi se na 10. mestu.

Uprava i igrači Topličanina pozivaju Prokupčane da dođu u što većem broju i svojim navijanjem pomognu domaćim igračima da osvoje nove važne bodove za nastavak prvenstva, u kome jedini cilj opstanak u ligi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: