Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 31. 1. 2011.

Promene u FK Radnički

Zoran Banković i Goran Krivačević novi potpredsednici Radničkog. Sportski direktor Saša Marković, Dragan Ilić novi trener.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Meraklija

    14:44 // 31. 1. 2011.

    Ajde sad.... cekamo dezurne kriticare da se jave..... Naravno i sve one gradjane Nisa koji patoloski mrze Radnicki !!!

  • meraklija sa zapadne tribine

    16:10 // 31. 1. 2011.

    ok ovo je dobro al malo mi glupo sto su promenili trenera,bilo bi fenomenalno kad bi uspeli da dovedemo golmana Vaskovica koji je dobro branio za Radnicki prosle druge polu sezone i spica Dalibora Mitrovica koji je igrao i za Briz pored Radnickog za ove ostale nemam pojma ko su ali sve u svemu za sada mi sve deluje ok ali videcemo kako ce sve izgledati posle par meseci da li ce igraci i dalje gladovati ili ce biti bar delimicno situacija biti bolja
    Nadajmo se najboljem RADNICKI DO SUPER LIGE

  • Stanimir Djordjevic

    18:31 // 31. 1. 2011.

    Pa dali je moguce da u Nisu ima takvih ljudi koji bi da nestane institucija Nisa i ponos grada. O Nisu se najvise culo po Radnickom a zatim po elekronskoj i duvanskoj industrji itd..ZIVEO RADNICKI,ZIVEO NIS.

  • zoran ivanovic

    18:43 // 31. 1. 2011.

    Sta treba da se desi,pa da politicari ne budu vise deo sportskih kolektiva.
    Sta Krivacevic zna o fudbalu,a pogotovu o
    klubu kao sto je Radnicki.
    Taj covek ne zna ni gde je stadion,a kamoli da izdiktira tim koji je uveo Radnicki u prvu ligu 1962g.
    Ako mora da bude neki politicar,neka to budu oni koji
    vole Radnicki i znaju njegovu proslost.

  • Milutin Milanovic

    19:52 // 31. 1. 2011.

    Ekipa prva sa 5 bodova vise od pratilaca,oni menjaju trenera-normalno da bi doveli svog-DRAGAN ILIC,SOLIDAN IGRAC,ALI KAO TRENER NISTA I NIGDE,BEZ ISKUSTVA!!!!!!!Vlajkovic i KrivACEVIC POSTO VEZE NEMAJU SA FUDBALOM,A VOLE CASICU,verovatno ce biti eksperti za kafanska druzenja sa gostima i sluzbenim licima,jer ne verujem ni da znaju gde je stadion.Pojacanja-vracaju se svi po 10 puta i posle sest meseci idu gde ima para/VASKOVIC,MITROVIC,TASKOVIC...../sve u svemu nista od nista.I da budu prvi sto u ovakvoj konkurenciji i nije neki uspeh,dogodine ponovo borba za opstanak,nema para,ostavke,tuzbe i sta.....povratak u Srpsku ligu.A Meraklijama svaka cast sto su uz klub svo ovo vreme,ali imam utisak da ih kako ko dodje od funkcionera u klub-vuce za usi,dobija podrsku,a to ne zasluzuje.Tako ce biti i sa ovom garniturom,koja je radila iza ledja poslednjih mesec dana kako bi doslo do skupstine i prigrabili vlast.TOLIKO,VISE NECU NA OVU TEMU-SVE JE JASNO PAMETNIMA,ONIM DRUGIMA NE VREDI OBJASNJAVATI@!!!!!!!!!!!

  • Meraklija

    19:53 // 31. 1. 2011.

    Ima Stanimire, nazalost dosta njih koji svim silama vec godinama pokusavaju da uniste nasu svetinju i ponos ovog grada !!! To im nije uspelo najvise zahvaljujuci nama !!!

  • Nislija

    20:30 // 31. 1. 2011.

    @Milutine

    Prvo ni Kuzmanovic nema nikakvo trenersko iskustvo i realno nije nikakav trener.

    Drugo, igraci koji su dovedeni - vraceni , su veoma kvalitetni i iskusni. Pogotovo Sasa Mitic i Gile Taskovic.

    Trece, da bi neko bio u upravi, ne mora da bude fudbalski ekspert, vec da ume da obezbedi PARE za funkcionisanje kluba !!! A sto se fudbalskih pitanja tice, tu su Knezevic, Bankovic, Sasa Markovic !!!

  • Branko

    12:00 // 1. 2. 2011.

    Cestitke Sasi Markovicu i Draganu Ilicu na direktorskom odnosno trenerskom poslu koje ce obavljati u Ranickom. Nadam se da se nece sve zavrsiti na dovodjenju starih igraca, da se ne razmislja o podmladjivanju tima, kako bi se iskalili u ovom rangu, stekli iskustvo i eventualno pripremili da iduce godine igraju u PLS. Znam da je najsigurnije sa iskusnim i starijim igracima, ali iz dosadasnje prakse znam da su isti ti igraci na kraju sezone odlazili a Radnicki ostajao bez kostura tima i tako dolazio u situaciju da se bori za opstanak. Pa i sezona kada je bio u srpskoj ligi pokazuje daje imao jacu ekipu koja ga je vratila u PLS nego sto je imao ekipu kada se vratio u PLS. ZA RADNICKI U SUPER LIGU

  • Мераклије ДуваНИШте

    15:54 // 1. 2. 2011.

    Зоране,треба да се донесе закон о приватизацији у спорту па онда неће бити више политичара у управама...а зна се коме не одговара да се тај закон донесе,великим клубовима основаним од стране бивше државе који су током целог свог постојања финансирани од стране те исте државе које више нема. Док је оваква ситуација логично ја да у управи ЈЕДИНОГ ГРАДСКОГ КЛУБА буду челни људи овог града који су изабрани од стране грађана Ниша на изборима.

    Милутине,које тренерско искуство има Александар Кузмановић?Које клубове је тренирао пре Радничког?

    "Tako ce biti i sa ovom garniturom,koja je radila iza ledja poslednjih mesec dana kako bi doslo do skupstine i prigrabili vlast."
    Коме је ова гарнитура радила иза леђа да би приграбила власт?Претходна управа је у сарадњи са новом организовала скупштину.У новом управном одбору је и претходни председник др Бошковић и још неки чланови претходног УО.

  • Andrija Stankovic

    01:32 // 5. 2. 2011.

    Dalibor Mitrovic...Brate pokazi im sta znas....biti treci strelac u Belgijskoj ligi,ne moze bas svako......jos nisi ni zaigrao za Radnicki,a vec su poceli da pljuju po tvom imenu,e takvi smo mi Srbi..............NAPRED DACOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: