Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 27. 9. 2013.

| Sport

Promotivne akcije Fudbalskog kluba Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-nocu,-radnicki.jpg

Niški superligaš obezbedio je svim navijačima promotivnu kartu za mečeve Radničkog sa Vojvodinom i jagodinom po ceni od 200 dinara za južnu i po 500 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

Dok se fudbaleri Radničkog spremaju za meč 7. kola Superlige koji će odigrati protiv Javora u Ivanjici u nedelju, 29. septembra od 15:30h, marketing kluba radi na pripremi dve naredne utakmice koje su na programu sledeće nedelje.

U ponedeljak, 30. septembra na biletarnici hale Čair počinje prodaja promotivne karte za mečeve sa Vojvodinom i Jagodinom, koji su na programu 2. oktobra (Vojvodina) i 5. ili 6. oktobra (Jagodina).

Cena promotivne karte, kako stoji na sajtu Radničkog, za južnu tribinu je 200 dinara, a za istočnu ili zapadnu po 500 dinara.

Kako kažu u klubu, karte će imati dve perforacije i na svakom će pisati za koju utakmicu važi i neće biti personalizovane, pa može jedna osoba iskoristiti za prvi meč, a neko drugi za drugu utakmicu.

Od ponedeljka, 30. septembra u prodaji će biti samo promotivna karta za oba meča, dok će pojedinačne karte za meč sa Jagodinom biti u prodaji pred taj susret.


"Đački sever" i besplatno za starije od 65 godina

djacki sever

Đaci osnovnih škola će uz pokazanu đačku knjižicu i u pratnji jednog roditelja ili staratelja moći da uđu besplatno na severnu tribinu tokom cele fudbalske sezone, stoji na sajtu kluba.

Đaci osnovnih škola će na ulazu severne tribine morati da pokažu đačku knjižicu i da budu u pratnji jednog roditelja ili startatelja, a roditelj će moći da uz "đačku kartu", koja košta 100 dinara i biće u prodaji na biletarnici, uvesti najviše dvoje dece.

Severna tribina je rezervisana isključivo za roditelje sa decom, dok deca koja nisu krenula u školu i dalje imaju besplatan ulaz na svim tribinama uz pratnju roditelja ili staratelja.

Za sve ljubitelje Radničkog starije od 65 godina klub je obezbedio besplatan ulaz, ali samo na zapadnu tribinu. Potrebno je da se na ulazu pokaže lična karta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Darko Stojanovic

    19:34 // 1. 10. 2013.

    Konacno je krenuo marketing!!
    Samo rad, rad i rad!

  • NCZ 86

    20:19 // 30. 9. 2013.

    Navijaca(CZV) iz Niša na svakoj utakmici ima bar 100 a grobara iz Niša 2-3 zato sto vas ima 100-tinak na svakoj utakmici a ti si sigurno jedan od onih fb navijaca koji nije ni bio na šarenom lavoru...

  • NCZ 86

    00:11 // 30. 9. 2013.

    Niš ZVEZDU voli i to vas mnogo boli ! meraklije cinkarosi!

    • Grobar iz Nisa

      11:39 // 30. 9. 2013.

      HAAHAHHA dobar si pa vas tek nema nigde. Nis je podeljen izmedju meraklija i grobara(nazalost vise je meraklija).Nis je nekad bio zvezdin grad ali vise NIJE i prestanite da pisete nije 90 i neka god.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: