Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 9. 10. 2018.

| Sport

Prva futsal liga: Porazi Jastrepca i Vranja

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
futsal Kalča
U sledećem kolu Jastrebac gostuje Smederevu, a Vranje dočekuje još jednog novajliju, beogradsku ekipu Srpska; foto: Vanja Keser

Nakon duela dva do sada neporažena tima u Prvoj futsal ligi, ovo zvanje sačuvao je FON, pošto je savladao Jastrebac u Blacu sa 6:3. Vranjanci su se borili u Novom Pazaru, ali su tokom celog meča jurili rezultat i na kraju izgubili sa 6:5.

Brojne šanse propustili su futsaleri iz Blaca u svom meču 4. kola, dok je njihov protivnik svoje i te kako iskoristio. Po tri pogotka postigli su Beograđani u prvom i drugom poluvremenu, dok su domaći svega tri, koji su bili delo Aleksandra Radojičića, Rajka Lazovića i Nikole Tanaskovića.

U dvorani "Pendik" bilo je uzbudljivije i Vranje nije mnogo zaostalo za svojim rivalom Novim Pazarom, koji je jedan od najboljih domaćih timova. Ipak, rezultat 4:2 nakon prvog poluvremena nije ostavio mnogo prostora za trijumf povratnika u Prvu ligu, pošto je u nastavku uspeo samo da smanji zaostatak i zabeleži, kako sami kažu, "častan poraz".

Jastrebac je ostao u vrhu tabele i nalazi se među tri ekipe sa po 9 bodova, ali je zbog gol-razlike na četvrtoj poziciji. Vranjanci su na devetom mestu Prve futsal lige, jer imaju jednu pobedu i tri poraza, ali na tome mogu da "zahvale" teškom rasporedu, s obzirom na to da su ih pobedile najbolje ekipe u Srbiji.

Podsetimo, ostala dva predstavnika juga, niški sastavi Vinter sport i Kalča, svoj duel 4. kola odigraće tek 18. oktobra. Niški derbi odložen je jer je hala "Čair", u kojoj nastupaju, bila zauzeta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: