Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 26. 2. 2018.

| Sport

Prva futsal liga: Porazi Kalče, Jastrepca i Pirota

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
futsal
Pirot ostao bez bodova u poslednjim sekundama; foto: Vanja Keser

Najteži poraz u 13. kolu Prve futsal lige doživeo je Kalča, koji je izgubio od Internationala u Novom Sadu sa 9:4. Pirot je poražen kod kuće u poslednjim sekundama meča, dok se Jastrebac dobro držao protiv favorizovane Nove Pazove, ali je ostao bez bodova.

Zbog ovog poraza Kalča je pao na 7. poziciju Prve lige i sada su svi predstavnici juga Srbije u donjem delu tabele. Jastrebac je sa 8. “skliznuo” na 9. mesto, dok je Pirot ostao na pretposlednjem.

Od samog početka Nišlijama je krenulo loše u Novom Sadu, pa su već do poluvremena gubili sa 5:2, iako su njihovi protivnici bili pre ovog meča lošije rangirani. Do kraja ne samo da nisu uspeli da ih stignu, već su futsaleri Internationala povećali porednost.

Piroćanci su se dobro držali tokom celog meča, poluvreme je završeno bez golova, dok je u drugom do same završnice stajalo 1:1 na semaforu. Ipak, u 40. minutu favorizovani FON im je dao gol i tako odneo sva 3 boda iz Pirota.

I ekipa iz Blaca se dobro držala tokom prvog dela, koji se završio sa 1:1. Ipak, već na početku druge deonice domaći su poveli sa 3:1, pa je Jastrebac uspeo samo da smanji na 3:2.

U sledem kolu Kalča će dočekati beogradsku ekipu Samo pravo, koja se nalazi na 10. poziciji Prve lige, dok će Jastrebac i Pirot odigraće južnjački derbi u Bacu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Simka čokolade se prave od lešnika i krave ... E tu je bio problem, ponestalo je krava ...

Filozof čitalac

Tekst: Nekadašnja fabrika čokolade "Simka" u Vranju postaje trgovinski centar

Pronađite nas na: