Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 17. 10. 2019.

| Sport

Prva futsal liga: Posrnuli šampion gostuje u Nišu, drugoplasirani u Blacu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Kalča futsal Vinter sport
Kalča na najtežem ispistu, najizrazitiji favorit Vranje; foto: Vanja Keser

Desetostruki uzastopni šampion Srbije Ekonomac, kome ove sezone ne ide tako sjajno, gostovaće niškom Vinter sportu u subotu, 19. oktobra u hali “Čair”, a istog dana igraće se futsal i u Vranju, gde će tamošnjem prvoligašu gostovati “fenjeraš” Zemun. Jastrebac će u Blacu dočekati trenutno drugoplasirani FON u petak, 18. oktobra, a tada će i niški Kalča gostovati prvoplasiranoj Novoj Pazovi.

Sa tri pobede i jednim porazom Vinter sport se nalazi na visokoj četvrtoj poziciji, dok je Ekonomac tri mesta ispod, ali sa utakmicom manje. Kragujevčani, koji su se tokom leta značajno podmladili, do sada su zabeležili po jednu pobedu, poraz i remi. Ova utakmica igra se od 18:30.

Pola sata kasnije, od 19 sati, počeće i duel u hali “Čika Duško Jovanović”. Blačani nemaju nijednu pobedu ove sezone, a jedini bod osvojili su remijem sa Ekonomcem. I FON ima jedan remi, ali uz sve ostale pobede, što ga je smestilo na drugu poziciju na tabeli.

U ovom meču glasimo za autsajdera, ali se nikako nećemo predavati! Pozivamo publiku da dođe u što većem broju da zajedno pokušamo da iznenadimo na papiru dosta jačeg protivnika - kažu u Jastrepcu.

Ulaz na ovaj meč je 100 dinara.

Južnjaci koji će svoje duele igrati u petak su Kalča i Vranje. Od 19 sati na parketu vranjske Sportske hale zaigraće Zemun, koji je u potrazi za prvim bodovima ove sezone. Vranjaci su ove sezone savladali Ekonomac i remizirali sa FON-om, ali su izgubili od Novog Pazara i Kalče. Ipak, nema sumnje da su favoriti u ovom duelu.

Na papiru najteži posao u ovom kolu imaće niški Kalča. Osim što će igrati na gostujućem terenu, sa druge strane biće mu Nova Pazova, koja je u pređašnja 4 kola naređala sve same pobede. Sa polovičnim učinkom od po 2 pobede i poraza, Nišlije se nalaze na petoj poziciji. Početak ovog meča zakazan je za 20 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: