Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:45, 2. 11. 2018.

| Sport

Prva futsal liga: Šampion Ekonomac u Nišu, derbi novajlija sa juga u Vranju

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
futsal
Kalča ima 5 poraza zaredom; foto: Vanja Keser

U subotu, 3. novembra, niška hala “Čair” ugostiće šampiona Srbije Ekonomac, koji će igrati protiv ovdašnjeg prvoligaša Kalče. Istog dana, Jastrebac će u Blacu ugostiti drugoplasiranu Novu Pazovu, dok je za nedelju zakazan okršaj južnjaka, pošto će niški Vinter sport gostovati Vranju.

I ovog puta će utisak pokvariti prazne tribine u Vranju, jer kazna koji je Fudbalski savez Srbije udelio ovom klubu važi još ovaj meč. Vinter sport i Vranje trenutno su jedan za drugim na tabeli, a imaju i isti broj bodova.

Ipak, niškom sastavu nedostaju tri boda koja im FSS još nije upisao, a koja bi trebalo da im se dodele, jer se njihov protivnik u prošlom kolu nije pojavio na zakazanom meču. Utakmica 8. kola Prve lige koja se igra u Vranju počinje u 19 sati.

Drugi niški predstavnik u ovom takmičenju igraće od 18:30. Kalča je pretposlednji na tabeli, vezao je 5 poraza, dok je Ekonomac, kao i poslednjih 10 godina, neprikosnoven u ovom takmičenju.

O snazi kragujevačkog kluba svedoči i to što se plasirao u elitnu rundu Lige šampiona, gde ga kroz dve nedelje očekuje turnir grupne faze, a rivali će mu biti prvaci Rusije Ugra Yugorsk, Poljske Rekord Bielsko, kao i vicešampion Španije Barselona.

Nova Pazova će gostovati Jastrepcu u hali “Čika Duško Jovanović” u subotu od 19 sati. Blačani će u ovom meču pokušati da prekinu seriju od 4 poraza, ali im neće biti nimalo lako, s obzirom na to da je njihov rival ove sezone doživeo svega dva poraza, uz sve ostale trijumfe.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: