Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:47, 18. 3. 2019.

| Sport

Prva futsal liga: Slabije plasirani južnjaci slavili, uspešniji izgubili

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Vinter sport Kalča
Polovičan učinak južnjaka u 17. kolu; foto: Vanja Keser

Polovičan učinak ostvarili su predstavnici juga Srbije u 17. kolu najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je Vranje kod kuće savladalo Smederevo, a niški Kalča u Valjevu RB, i jedni i drugi rezultatom 5:1. Dva bolje plasirana tima sa juga Jastrebac i Vinter sport izgubili su, prvi od neprikosnovenog Ekonomca u Kragujevcu, drugi kod kuće od Srpske.

Sada su južnjaci naređani na sredini tabele, od šeste do devete pozicije, pošto Jastrebac i Vinter sport imaju po 23 boda, Kalča jedan manje, a Vranje 19 bodova.

Držao se “fenjeraš” dosta dobro u Vranju tokom prvog poluvremena, koje je završeno sa 1:1. Ipak, u drugom delu domaćini su “dodali gas” i prvo u 25. minutu poveli, a potom za 5 minuta dali još 3 gola, za konačnih 5:1.

Samo jedan gol viđen je u prvih 28 minuta meča u Valjevu, kada je Kalča udvostručio svoju prednost pogotkom Kostića. Tokom poslednja 3 minuta utakmice Nišlije su dale još 3 gola, od čega 2 sa penala i slavile sa 5:1.

Veoma loša serija Vinter sporta nastavljena je i ovog vikenda, pošto je niški tim izgubio peti put zaredom. Ovog puta od njega je bila bolja Srpska, koja je u Nišu slavila sa 7:4, iako su tokom prvih petnaestak minuta timovi bili ujednačeni. Ipak, onda su gosti povećali na 5:2, potom i 7:3, a konačni rezultat postavio je Jovan Đorđević u poslednjem minutu.

Debakl je doživeo i Jastrebac, koji nije uspeo da da nijedan gol Ekonomcu, dok ih je primio 8.

U sledećem kolu Vinter sport će gostovati “fenjerašu” Smederevu, Kalča će dočekati FON, dok će se u Blacu odigrati južnjački derbi, pošto će Vranje gostovati Jastrepcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: