Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 13. 3. 2018.

| Sport

Prva futsal liga: Svi južnjaci osvojili bodove

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kalča Pirot
Iznenađenja u Beogradu i Novom Sadu; foto: Vanja Keser

Pobegli su Piroćanci sa poslednje pozicije pobedom nad Deusom iz Sremske Mitrovice, u 15. kolu Prve futsal lige. I Kalča je pružio odličnu partiju i u Beogradu savladao favorizovani FON, dok su Blačani iznenadili International, sa kojim su remizirali.

Zahvaljujući golovima Rajkovića i Lutovca, ali i odbranjenom penalu, blački Jastrebac je vodio do 31. minuta. Ipak, tada su primili gol za izjednačenje od 2:2, pa je tako i završen meč u Novom Sadu.

Seriju od 3 poraza Pirot je prekinuo u ovom kolu, pošto je na domaćem terenu pobedio direktnog konkurenta za opstanak - ekipu Deusa. Sa dva pogotka Bojana Kostića, domaći su postavili nedostižnu prednost, a jedino što je mogla ekipa iz Sremske Mitrovice je da smanji na 2:1.

Pred poslednja 2 minuta utakmice u Beogradu, Kalča je vodio sa 1:0. Međutim, usledila je “kiša” golova, jer ih je čak 3 “palo” u završnici. Pogodili su Ilić i Đorđević za Nišlije, a Kokotović smanjio za krajnjih 3:1.

Nakon 15 utakmica, najbolje plasirani tim sa juga Srbije je Kalča, koji je na 5. poziciji, Jastrebac je na osmoj, a Pirot je sa dvanaestog skočio na deseto mesto.

U sledećem kolu, Nišlije će dočekati najbolju ekipu u Srbiji kragujevački Ekonomac, a Blačani FON. Piroćanci će gostovati drugoplasiranom Novom Pazaru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: