Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 20. 9. 2019.

| Sport

Prva liga: Dinamo juri novu pobedu, pred Radničkim težak meč

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Škola će trajati od 1. do 6. jula
Utakmicama 10. kola nastavlja se prvenstvo Prve lige; foto: A. K.

U 10. kolu Prve lige fudbaleri Dinama iz Vranja sastaće se sa ekipom Budućnosti iz Dobanovaca na domaćem terenu, dok će Radnički u Pirotu dočekati Novi Pazar.

Seriju neuspeha Vranjanci su prekinuli u prošlom kolu na gostovanju u Lazarevcu, a suspendovani predsednik kluba Dragan Antić se nada da je to početak dobrih rezultata.

Gledao sam ekipu iz Dobanovaca protiv Kabela gde su izgubili nesrećno. Nisu ekipa koju treba potcenjivati pogotovo u ovoj ligi gde svako može da pobedi svakoga. Moramo maksimalno oprezno i požrtvovano da odigramo kako bi dobili meč, kako bi i pobeda na gostovanju u Lazarevcu dobila na značaju. Svaki drugi rezultat sem pobede je katastrofa za nas - kaže popularni Recko.

Budućnost se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli, ali Antić smatra da to ne treba da ih zavara. Između 2 kola, došlo je i do promene u stručnom štabu. Novi šef stručnog štaba je dosadašnji pomoćnik Radmilo Jovanović.

Rastali smo se prijateljski sa Urošem Kalinićem koji ima nekih privatnih problema. Dogovorili smo se da se rastanemo, a ekipu preuzima Jovanović - kaže Antić.

Vranjanci se nadaju pobedi, a meč počinje u subotu od 16 sati na Gradskom stadionu u Vranju.

Posle poraza u Beogradu od Grafičara, Piroćanci dočekuju ekipu Novog Pazara, koja posle 2 vezana poraza promenila trenera. Trener Piroćanac Marko Vidojević očekuje težak meč

Teška iza nas, a teška i isped nas. Igraju jako ofanzivno, jedan od najtežih protivnika za nas u dosadašnjem toku sezone. Promenile su trenera, imali su šok terapiju i dobili utakmicu kući - kaže trener.

Protiv Novog Pazara Vidojević neće moći da računa na povređenog Milenkovića i Mančića zbog parnih kartona.

Za nas šansa da nadoknadimo ono što smo propustili u proteklom kolu. Znamo njihove kvalitete i mane, videćemo kako će sutra to izgledati - kaže Vidojević.

Utakmica u Pirotu počinje takođe u subotu od 16 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: