Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 16. 3. 2020.

| Sport

Prva liga: Poraz Dinama, otkazan meč Radničkog

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Derbi meč počinje u 15 sati
Meč igran pred praznim tribinama; foto: A. Kostić

Fudbaleri Dinama poraženi su od lidera prvenstva ekipe Grafičara sa 4:1, a meč u Vranju bio je rešen već u prvom poluvremenu kada ja na semaforu stajalo 0:3. Do kraja meča Vranjanci su postigli počasan pogodak, a viđen je i najlepši momenat meča - solo gol Stanojeva.

Meč je odigran pred praznim tribinama, ali to nije sprečilo ljubitelje fudbala da posmatraju meč sa dela stadiona iza gola sa pozicije gde se vidi teren, a gde se okupilo više od 100 gledalaca.

Nisu bili fudbaleri Dinamo podređeni na ovom meču, ali su fudbaleri beogradske ekipe bili konkretniji i efikasniji.

Do vođstva su stigli u 9. minutu nakon prekršaja i jedanaesterca koji je u gol pretvorio Dimitrije Pobulić, doskorašnji igrač Radničkog iz Pirota.

Nisu se predavali fudbaleri Dinama, imali su nekoliko pokušaja u prvom delu igre, ali su u završnici poluvremena primili još 2 gola, koja su rešila utakmicu.

U 42. minutu nakon lepe akcije Pobulića i Stanojeva, Cvetkoviću nije bilo teško da sa nekoliko metara samo gurne loptu u mrežu, a na 3:0 u nadoknadi vremena povisio je Dabić.

Pokušali su Vranjanci na početku drugog poluvremena da se vrate u meč, ali nisu pronalazili put do mreže, pa su kažnjeni u 71. minutu - nakon kornera domaćih usledila je brza kontra Stanojeva, koji je u sprintu pretrčao 60 minuta, zastao na šesnaestercu i fantastičnim lobom savladao istrčalog golmana Dinama.

Do utešnog gola Vranjanci su došli samo 4 minuta kasnije, a strelac je bio Jelić, što je, ispostavilo se, bio i konačni rezultat meča.

Nakon poraza, Dinamo se nalazi na 10. mestu.

Drugi predstavnik juga, Radnički iz Pirota, svoj meč trebao je da odigra danas, ali je usled proglašenog vanrednog stanja, prvenstvo do daljnjeg stopirano.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: