Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:08, 14. 9. 2019.

| Sport

Prva liga: Vranjanci traže pobedu, Radnički protiv Zvezdine filijale

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
dinamo
Dinamo bez pobede 5. kola; foto: M. T. / JV

Bez pobede, ali i postignutog gola u prethodna 4 kola, su igrači Dinama iz Vranja, a priliku da izađu iz rezultatske krize imaće u nedelju, 15. septembra kada gostuju ekipi Kolubare u Lazarevcu. Na gostovanju istog dana idu i fudbaleri pirotskog Radničkog, a oni će se sastati u Beogradu sa Grafičarem, ekipom koja je filijala Crvene zvezde.

Iza Vranjanaca je serija loših rezultata, nakon početne 3 pobede već 5 utakmica ne znaju za pobedu, ali suspendovani predsednik kluba Dragan Antić je optimista i najavljuje bolje rezultate već od Lazarevca.

Biće to teška utakmica za nas, igramo sa iskusnom ekipom koja, doduše, možda nije uigrana. Imamo dobre šanse, nadamo se da ćemo podići formu. Bili smo u padu zbog više razloga, nadamo se da će od utakmice u Lazarevcu krenuti rezultati na bolje - kaže Antić.

Dinamo nema većih kadrovskih problema kao u prethodnim kolima, a osim Zlatkovića, svi igrači su na raspolaganju treneru Kaliniću.

Ove utakmice će biti prekretnica, ili idemo gore ili dole na tabeli. Mislim da će da bude sve u redu - optimista je popularni Recko.

Utakmica je u nedelju, 15. septembra od 19 sati.

Istog dana, ali od 16:30 Piroćanci gostuju filijali Crvene zvezde, a kako kaže trener Marko Vidojević, očekuje ih specifična utakmica, zbog terena sa veštačkom travom na kome će se igrati meč.

To je mlada ekipa sa puno talenta i energije, nisu bez razloga pri samom vrhu. Gledaćemo da se prilagodimo tim uslovima sa terenom i da odigramo najbolje što možemo. Možemo se nadati nekom bodovnom učinku ako odigramo kao u prethodnom kolu - kaže Vidojković.

Manjih problema sa sastavom ima Vidojević, na raspolaganju u Beogradu neće imati napadača Pobulića zbog parnih kartona, a i Milenković će odsustvovati zbog povrede kolena.

Oni su važni igrači za nas, ali imamo alternative u drugim momcima i očekujem da će odgovoriti adekvatno - kaže trener Piroćanaca.

Radnički se sa 14 bodova nalazi na 3. mestu, a i pored 5 utakmica bez pobede, Vranjanci imaju samo 2 boda manje od Piroćanaca i nalaze se na 5. mestu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da ga nisu ovi iz Radnički oštetili kad igraše tamo?

Milan čitalac

Tekst: FSS: Teren u Leskovcu jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti

Pronađite nas na: